Disclaimer ss Rotterdam

De Rotterdam B.V. verleent u hierbij toegang tot www.ssrotterdam.nl (de website) en publiceert hier teksten, afbeeldingen en andere materialen die door De Rotterdam B.V. en derden zijn aangeleverd. De Rotterdam B.V. behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

De informatie op de website is bedoeld als vrijblijvend en niet als een concreet aanbod om een overeenkomst te sluiten. Overeenkomsten worden alleen gesloten door aanvaarding van een als zodanig aangeduide getekende offerte van De Rotterdam B.V..

Beperkte aansprakelijkheid

De op de website aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van De Rotterdam B.V..

In het bijzonder zijn alle prijzen op de website onder voorbehoud van type- en programmeerfouten. Voor de gevolgen van dergelijke fouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Geen overeenkomst komt tot stand op basis van dergelijke fouten.

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij De Rotterdam B.V.. Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van De Rotterdam B.V., behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

Overig

Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen.

 

Nieuws

  Nieuwe menukaart in de Club Room

  Kom aan boord en proef de gerechten van de vernieuwde kaart. Een nieuwe menukaart van een internationale keuken met een klassiek Franse twist vol verrassende klassieke- en seizoensgebonden gerechten. Onze keukenbrigade onder leiding van Rik...
  Lees meer...
Naar het nieuws

Locatie

HOE KOM IK BIJ HET SS ROTTERDAM?

Bezoekadres ss Rotterdam:
3e Katendrechtsehoofd 25, 3072 AM Rotterdam.

Het ss Rotterdam is goed bereikbaar met de auto en met het openbaar vervoer, zowel over land en over water. Het parkeerterrein naast het schip biedt plaats aan 580 auto's.
Routeplanner

Agenda

 • 27/8

  Live muziek in de Club Room

  Op zaterdagavond 27 augustus omlijst een pianist de Club Room met live achtergrondmuziek. Geniet tijdens uw diner van sfeervolle live… Lees meer

  - 18:30 - 22:30 uur
  - Club Room
 • 27/8

  Pianobar – 27 augustus

  Op zaterdagavond 27 augustus wordt de Captains Lounge van 21:00 tot 01:00 uur omgetoverd tot een echte pianobar. Pianist Joakim… Lees meer

  - 21:00 - 01:00 uur
Complete agenda