Organiseer uw feest in één van de feestzalen aan boord van het ss Rotterdam. Het ss Rotterdam heeft maar liefst 12 authentieke zalen aan boord die uitermate geschikt zijn voor een prachtig feest! 

“Een feestzaal op het ss Rotterdam, een feest met een uniek karakter!”

Feestzaal op het ss Rotterdam

Een weergaloos feest geeft u in één van de feestzalen aan boord van het ss Rotterdam. Het ss Rotterdam is een plek waar mensen op avontuur gaan, iets beleven. De 12 zalen vertellen ieder een uniek verhaal en zo is er altijd een zaal die perfect bij uw feest past! De combinatie van culinaire topkwaliteit en warme, gastvrije service op een locatie met schitterend interieur en volop sfeer maakt van elk feest of diner een onvergetelijke happening.

Unieke feestzalen aan boord

Het ss Rotterdam zorgt voor de totaalbeleving van uw feest of huwelijk in één van de feestzalen. Wij kennen de unieke items van het schip, de mooiste plekken en weten zo de beste invulling te geven aan  uw feest. Wist u dat het schip een officiële trouwlocatie is? En dat u in de zomer op het terras een privé-feestje kunt geven?

Het ss Rotterdam is een unieke locatie voor verschillende evenementen. Maar wanneer u de viering van uw verjaardag, de voltrekking van uw huwelijk, een inauguratiefeest of een familiereünie aan boord wilt organiseren, dan heeft het ss Rotterdam vrijwel altijd een geschikte feestzaal beschikbaar, binnen én buiten. De catering in tijdens uw feest wordt altijd naar uw wensen ingevuld. Het schip als fotolocatie? Dat levert gegarandeerd sfeervolle plaatjes op. Bekijk hier de mogelijkheden. Ontdek de onbegrensde mogelijkheden om uw feest te organiseren op het schip.

Reserveren

Om een juiste feestzaal  aan boord van het ss Rotterdam te vinden en die past bij uw gezelschap of voor een passend arrangement, kunt u direct naar de onderstaande pagina’s:

Uiteraard kunt u ook direct contact opnemen om uw feestzaal in Rotterdam te bespreken. Dit kan telefonisch via +31 10 297 30 90 of per mail info@ssrotterdam-events.nl.

 

Nieuws

  Proef de nieuwe gerechten van Lido Grill

  Restaurant Lido Grill, gelegen op het Promenade Deck aan boord van het ss Rotterdam, presenteert je graag de nieuwe menukaart. Aan deze nieuwe menukaart is een aantal nieuwe gerechten toegevoegd. Nieuwe gerechten Op de nieuwe menukaart ...
  Lees meer...
Naar het nieuws

Locatie

HOE KOM IK BIJ HET SS ROTTERDAM?

Bezoekadres ss Rotterdam:
3e Katendrechtsehoofd 25, 3072 AM Rotterdam.

Het ss Rotterdam is goed bereikbaar met de auto en met het openbaar vervoer, zowel over land en over water. Het parkeerterrein naast het schip biedt plaats aan 580 auto's.
Routeplanner

Agenda

 • 5/5

  Pianobar – 5 mei

  Op vrijdagavond 5 mei wordt de Captains Lounge van 21:00 tot 01:00 uur omgetoverd tot een echte pianobar. Een pianist zal zorgen… Lees meer

  - 21:00 - 01:00
  - Captains Lounge
 • 5/5

  Live muziek Club Room – 5 mei

  Op vrijdagavond 5 mei omlijst een pianist de Club Room met live achtergrondmuziek. U kunt tijdens uw diner genieten van de… Lees meer

  - 18:30 - 22:30
  - Club Room
Complete agenda