Ontdek de onbegrensde mogelijkheden om uw feest te organiseren op het schip. Het ss Rotterdam biedt u maar liefst 12 verschillende authentieke feestzalen te Rotterdam. Zij hebben allemaal een eigen verhaal, zo is het ss Rotterdam de perfecte locatie voor uw event.

“Het ss Rotterdam, een unieke locatie voor elk feest”

Bijzondere feestzalen

Het ss Rotterdam heeft 12 prachtige feestzalen waarin uw feest georganiseerd kan worden. Elke zaal met zijn eigen karakter. Ook voor het diner en het feest zijn de mogelijkheden grenzeloos aan boord. Met uw gasten de hele avond dansen op muziek van een band, dj of een andere vorm van entertainment. De zalen Ambassador Lounge en de Grand Ballroom zijn de ultieme feestlocaties aan boord. Blijf daarna slapen in het hotel met 254 kamers, waar u en uw gasten in luxe kunnen verblijven. De sfeervolle hotelkamers zijn in drie verschillende thema’s:

 • Bahama’s
 • Manhattan
 • Original

Het ss Rotterdam is een plek waar gasten op avontuur gaan, iets beleven. Tijdens een weergaloos feest, de mooiste bruiloft, een luxe hotelovernachting. Iedereen merkt het: dit is de beste locatie ooit voor een evenement in één van de feestzalen aan boord van het ss Rotterdam!

Reserveren feestzalen

Vieren en genieten in één van de feestzalen op het ss Rotterdam! Hierbij kunt u denken aan een diner in de Queen’s Lounge of een feestavond in de Ambassador Lounge. De combinatie van culinaire topkwaliteit en warme, gastvrije service op een locatie met schitterend interieur en volop sfeer maakt van elk feest of diner een onvergetelijke happening. Kortom het ss Rotterdam biedt bijzondere feestzalen in Rotterdam voor uw unieke feest. In ons arrangementenoverzicht treft u passende arrangementen voor de invulling van feestzalen Rotterdam.

Feestzalen Rotterdam

 

 

 

 

 

 

 

Reserveren of meer informatie over feestzalen Rotterdam? Neem contact op via +31 (0) 10 297 30 90 of stuur een mail naar info@ssrotterdam-events.nl.

Van familiereünie tot bruiloft, van kinderfeest tot jubileum, de verschillende locaties en terrassen op het ss Rotterdam staan tot uw beschikking!

Tip: Bekijk ook de mogelijkheden van feestzalen Rotterdam bij ons zusterhotel Hotel New York. 

 

Nieuws

  Ontdek het nieuwe grillrestaurant aan boord

  Vanaf 1 maart 2017 introduceert het Lido een nieuw concept: Lido Grill.  Hét grillrestaurant van Rotterdam waar je kunt genieten van diverse gerechten die zijn bereid in een speciale houtskooloven. De chef van het grillrestaurant heeft ee...
  Lees meer...
Naar het nieuws

Locatie

HOE KOM IK BIJ HET SS ROTTERDAM?

Bezoekadres ss Rotterdam:
3e Katendrechtsehoofd 25, 3072 AM Rotterdam.

Het ss Rotterdam is goed bereikbaar met de auto en met het openbaar vervoer, zowel over land en over water. Het parkeerterrein naast het schip biedt plaats aan 580 auto's.
Routeplanner

Agenda

 • 31/3

  Pianobar – 31 maart

  Op vrijdagavond 31 maart wordt de Captains Lounge van 21:00 tot 01:00 uur omgetoverd tot een echte pianobar. Maaike den Dunnen zal… Lees meer

  - 21:00 - 01:00
  - Captains Lounge
 • 31/3

  Live muziek Club Room – 31 maart

  Op vrijdagavond 31 maart omlijst Baer Traa de Club Room met live achtergrondmuziek. U kunt tijdens uw diner genieten van de sfeervolle live… Lees meer

  - 18:30 - 22:30
  - Club Room
Complete agenda