Het ss Rotterdam is niet alleen een hotel maar heeft alles onder één dak te bieden. Het ss Rotterdam is een goede service hotel in Rotterdam, zo heeft het schip meerdere restaurants en verschillende extra (kosteloze) voorzieningen.

“De gratis Shuttle brengt u desgewenst naar het metrostation Rijnhaven of vica versa. “

Goede service

Of u nu zakelijk overnacht of een weekendje of dag er tussen uit wilt, het ss Rotterdam heeft voor ieder wat te bieden met daarbij een goede service. Zo is er een gratis shuttle aanwezig die u op vaste tijden van het schip naar metrostation Rijnhaven brengt en weer terug. Daarnaast is er op het Main Deck een Play Room voor kinderen. De speelruimte is helemaal ingericht door PLAYMOBIL en kinderen kunnen hier spelen met een deel van de collectie.
Goede service hotel Rotterdam

 

Direct het water op vanaf het schip

Vanaf november 2014 is er een nieuwe goede service bijgekomen.  Zo kunnen bijvoorbeeld de Watertaxi’s en de Tenders bezoekers vanaf het ponton naar alle plekken in Rotterdam brengen. Het ss Rotterdam biedt daarnaast ook als goede service een combinatieticket aan met de Spido. Hierdoor kunnen de bezoekers direct vanaf het schip opstappen op de Spido.
Goede service hotel Rotterdam

Fietsverhuur

Wilt u zelf de stad verkennen? Dan kunt u dit doen per fiets! Het is mogelijk om bij de receptie een fiets te huren voor een dag of een weekend. Hiermee kunt u zelf bepalen wanneer en waar u naartoe gaat. Het centrum van Rotterdam is binnen 5 à 10 minuten bereikbaar. De kosten voor het huren van een fiets bedragen €16,- per dag en €13,- voor iedere volgende dag. Daarnaast is het mogelijk om een waterbus arrangement te boeken in combinatie met het huren van een fiets.

Waterbus Arrangement | €119,- p.p.

 • Welkomstdrankje
 • 2 overnachtingen in een Superior Room
 • Uitgebreid Internationaal cruise ontbijt in het Lido Restaurant
 • Dagkaart voor de Waterbus
 • Éen dag fietsverhuur
 • Rotterdam Welcome Card

Boek nu online het Waterbus Arrangement of neem contact op met de afdeling reserveringen via +31 (0)10 297 30 97.

 

Nieuws

  Proef de nieuwe gerechten van Lido Grill

  Restaurant Lido Grill, gelegen op het Promenade Deck aan boord van het ss Rotterdam, presenteert je graag de nieuwe menukaart. Aan deze nieuwe menukaart is een aantal nieuwe gerechten toegevoegd. Nieuwe gerechten Op de nieuwe menukaart ...
  Lees meer...
Naar het nieuws

Locatie

HOE KOM IK BIJ HET SS ROTTERDAM?

Bezoekadres ss Rotterdam:
3e Katendrechtsehoofd 25, 3072 AM Rotterdam.

Het ss Rotterdam is goed bereikbaar met de auto en met het openbaar vervoer, zowel over land en over water. Het parkeerterrein naast het schip biedt plaats aan 580 auto's.
Routeplanner

Agenda

Complete agenda