Zoek je een vacature in de horeca te Rotterdam? Het ss Rotterdam is een dynamische werkplek! Voor de exploitatie van 254 hotelkamers, twee restaurants, twee bars, een groot terras, rondleidingen, 14 authentieke ruimtes en 30 meeting rooms zijn veel medewerkers nodig! Ben jij opzoek naar een uitdagende baan op een unieke werkplek? Solliciteer direct op één van onze vacatures.

“Kunnen wij jou binnenkort verwelkomen aan boord als nieuwe collega?”

Ons aanbod voor horeca vacature te Rotterdam

Voor de versterking van onze teams aan boord van het ss Rotterdam zijn we afwisselend op zoek naar:

  • Zelfstandig werkende koks
  • Medewerkers bediening
  • Medewerkers bar
  • Medewerkers terras

Bekijk het actuele aanbod horeca vacature Rotterdam!

Werken op een dynamische en unieke locatie

Het ss Rotterdam is de meest dynamische en unieke locatie van Rotterdam! Het voormalige vlaggenschip van de Holland Amerika-Lijn en cruiseschip ligt sinds 2008 permanent aangemeerd op de Kop van Katendrecht. Het schip doet nu dienst als hotel, restaurant, evenementenlocatie, attractie en kantoor. Het schip is goed te bereiken met openbaar vervoer en auto. Voor het schip ligt een groot parkeerterrein en tevens is er shuttle service tussen Metrostation Rijnhaven.

Onderdeel van WestCord Hotels

Het ss Rotterdam is sinds juni 2013 onderdeel van de hotelketen WestCord Hotels, een puur Nederlands familiebedrijf met 14 verschillende hotels in Nederland. WestCord Hotels bestaat sinds 1968 toen Harry Westers, directeur-eigenaar, het 1e hotel opende op Vlieland. Na de expansie op de Waddeneilanden heeft WestCord Hotels geopend in Amsterdam, Delft, Leeuwarden en Rotterdam. Hotel New York, het voormalige hoofdkantoor van de Holland Amerika-Lijn is ook een onderdeel van WestCord Hotels. Sinds 2012 zijn ook WestCord Hotel de Veluwe en WestCord Hotel Salland aangesloten bij de keten. Naast hotelkamers hebben de hotels van WestCord vaak vergader- en congresfaciliteiten, wellness faciliteiten, restaurants en bars. Ook is er een eigen zakelijk evenementenbureau, Island Events, actief op de Waddeneilanden. Meer informatie over WestCord Hotels

 

Nieuws

    Proef de nieuwe gerechten van Lido Grill

    Restaurant Lido Grill, gelegen op het Promenade Deck aan boord van het ss Rotterdam, presenteert je graag de nieuwe menukaart. Aan deze nieuwe menukaart is een aantal nieuwe gerechten toegevoegd. Nieuwe gerechten Op de nieuwe menukaart ...
    Lees meer...
Naar het nieuws

Locatie

HOE KOM IK BIJ HET SS ROTTERDAM?

Bezoekadres ss Rotterdam:
3e Katendrechtsehoofd 25, 3072 AM Rotterdam.

Het ss Rotterdam is goed bereikbaar met de auto en met het openbaar vervoer, zowel over land en over water. Het parkeerterrein naast het schip biedt plaats aan 580 auto's.
Routeplanner

Agenda

Complete agenda