Het ss Rotterdam is het hotel aan de Maas te Rotterdam. Op zoek naar een uniek hotel ? Dan bent u bij het voormalig stoomschip ss Rotterdam aan het goede adres. Een uniek hotel aan de Maas te Rotterdam waar hij nu voorgoed ligt aangemeerd met 2 restaurants, 2 bars en waar verder nog veel meer te beleven is. Het ss Rotterdam is makkelijk bereikbaar en vrij toegankelijk voor iedereen.

“Het ss Rotterdam, is het hotel aan de Maas te Rotterdam! 

Hotel aan de Maas biedt vele mogelijkheden

Aangezien het ss Rotterdam ligt aangemeerd in Katendrecht, met uitzicht op de Maas, biedt hotel aan de Maas te Rotterdam vele mogelijkheden. Vanaf het ponton aan de kade waar het schip ligt aangemeerd, komt o.a. de Watertaxi. De Watertaxi kunt u van het hotel naar alle plekken in Rotterdam brengen. Daarnaast biedt het ss Rotterdam ook nog een combinatieticket aan met de Spido. Tijdens een havenrondvaart bij Spido beleeft u een bijzondere vaartocht door de grootste havens van Europa.

Nostalgie in hotel aan de Maas te Rotterdam

Het ss Rotterdam heeft een lange en rijke geschiedenis. ”La Grande Dame” is gebouwd in Rotterdam, vertrokken uit Rotterdam en nu weer helemaal terug in Rotterdam! Het ss Rotterdam is met haar 254 kamers het meest Rotterdamse en unieke hotel aan de Maas. Dit prachtig gerenoveerde schip is een inspirerende omgeving en zorgt ervoor dat u er echt helemaal uit bent. Het ss Rotterdam gelegen aan de Maas is zeer goed bereikbaar en ligt vlakbij het centrum van Rotterdam. Een ideale uitvalsbasis om de stad te verkennen!

Hotel aan de Maas Rotterdam

ss Rotterdam is goed bereikbaar

Het ss Rotterdam gelegen aan de Maas beschikt over een eigen parkeerterrein voor de deur. U kunt een dagkaart voor €15,- kopen. Hiermee kunt u in -en uitrijden naar hotel aan de Maas Rotterdam. Daarnaast stoppen lijnbus en watertaxi bij het schip. Metrostation Rijnhaven is op 10 minuten afstand maar als hotelgast kunt u gebruik maken van onze shuttleservice.

Reserveren

Boek nu de beste prijs online voor een overnachting in het hotel aan de Maas te Rotterdam of neem contact op via reserveringen@ssrotterdam.nl voor meer informatie over de mogelijkheden of bel 010 – 297 30 97.

Hotel voorjaarsvakantie

Kom aan boord van hotel aan de Maas Rotterdam!

Faciliteiten

 • Gratis wifi
 • Room Service
 • Laptop kluis
 • Mini bar
 • Flatscreen TV
 • Klimaatbehandeling
 • Nespresso-apparaat en theefaciliteiten
 • Huisdieren zijn niet toegestaan
 

Nieuws

  Proef de nieuwe gerechten van Lido Grill

  Restaurant Lido Grill, gelegen op het Promenade Deck aan boord van het ss Rotterdam, presenteert je graag de nieuwe menukaart. Aan deze nieuwe menukaart is een aantal nieuwe gerechten toegevoegd. Nieuwe gerechten Op de nieuwe menukaart ...
  Lees meer...
Naar het nieuws

Locatie

HOE KOM IK BIJ HET SS ROTTERDAM?

Bezoekadres ss Rotterdam:
3e Katendrechtsehoofd 25, 3072 AM Rotterdam.

Het ss Rotterdam is goed bereikbaar met de auto en met het openbaar vervoer, zowel over land en over water. Het parkeerterrein naast het schip biedt plaats aan 580 auto's.
Routeplanner

Agenda

 • 5/5

  Pianobar – 5 mei

  Op vrijdagavond 5 mei wordt de Captains Lounge van 21:00 tot 01:00 uur omgetoverd tot een echte pianobar. Een pianist zal zorgen… Lees meer

  - 21:00 - 01:00
  - Captains Lounge
 • 5/5

  Live muziek Club Room – 5 mei

  Op vrijdagavond 5 mei omlijst een pianist de Club Room met live achtergrondmuziek. U kunt tijdens uw diner genieten van de… Lees meer

  - 18:30 - 22:30
  - Club Room
Complete agenda