Zoekt u een leuk hotel arrangement in Rotterdam? Het ss Rotterdam heeft verschillende hotel arrangementen. Boek een van de vele arrangementen en ontdek de vele verhalen van de “La Grande Dame” tijdens een luxe overnachting, heerlijk ontbijt en inspirerende rondleiding op het schip.

“Beleef een unieke ervaring met een hotel arrangement op het ss Rotterdam”

Hotel ss Rotterdam 

Het ss Rotterdam is met haar 254 kamers het meest Rotterdamse hotel van de stad! Dit prachtig gerenoveerde schip is een inspirerende omgeving en zorgt ervoor dat u er echt helemaal uit bent. Alle hotelkamers zijn ingericht in de design-sfeer van de jaren ’50. Afhankelijk van de indeling en de locatie op het schip zijn de kamers onderverdeeld in 6 verschillende types.

Naast een hotelovernachting kunt u op het ss Rotterdam ook terecht voor een heerlijke lunch of diner in één van de twee openbare restaurants. In de twee openbare bars kunt u terecht voor een cocktail of een lekkere kop koffie met huisgemaakt gebak. Op zoek naar een compleet verblijf aan boord van het ss Rotterdam boek dan één van de hotel arrangementen. Daarnaast is het ss Rotterdam is zeer goed bereikbaar en ligt vlakbij het centrum van Rotterdam. Een ideale uitvalsbasis om de stad te verkennen!

Hotel arrangementen Rotterdam

Arrangementen ss Rotterdam

Ontdek Rotterdam en boek een uniek hotel arrangement op het ss Rotterdam. Met één van de arrangementen beleeft u de authentieke sferen aan boord en gaat u terug in de cruisetijd van de jaren ’50. Bekijk het overzicht van alle hotel arrangementen op het ss Rotterdam!

Reserveren

Boek nu een hotel arrangement op het ss Rotterdam of neem contact op met de afdeling reserveringen voor meer informatie over de mogelijkheden via 010 – 297 90 97 of reserveringen@ssrotterdam.nl

hotel arrangement rotterdam

 

Nieuws

    Proef de nieuwe gerechten van Lido Grill

    Restaurant Lido Grill, gelegen op het Promenade Deck aan boord van het ss Rotterdam, presenteert je graag de nieuwe menukaart. Aan deze nieuwe menukaart is een aantal nieuwe gerechten toegevoegd. Nieuwe gerechten Op de nieuwe menukaart ...
    Lees meer...
Naar het nieuws

Locatie

HOE KOM IK BIJ HET SS ROTTERDAM?

Bezoekadres ss Rotterdam:
3e Katendrechtsehoofd 25, 3072 AM Rotterdam.

Het ss Rotterdam is goed bereikbaar met de auto en met het openbaar vervoer, zowel over land en over water. Het parkeerterrein naast het schip biedt plaats aan 580 auto's.
Routeplanner

Agenda

Complete agenda