Rotterdam is één van de meest dynamische steden van Nederland. Het hotel bij de Erasmusbrug, het ss Rotterdam, staat bekend om zijn prachtige uitzicht op de skyline van Rotterdam. Kom genieten van onze arrangementen en beleef een onvergetelijke en unieke tijd in het hotel bij de Erasmusbrug, het ss Rotterdam.

“Het ss Rotterdam, een uniek hotel bij de Erasmusbrug”

ss Rotterdam, Hotel bij de Erasmusbrug

Bent u op zoek naar een uniek hotel bij de Erasmusbrug? Dan bent u bij het voormalige stoomschip ss Rotterdam aan het juiste adres. Het schip is een uniek hotel bij de Erasmusbrug met 2 restaurants en 2 bars en ligt voorgoed aangemeerd in Rotterdam. Het hotel bij de Erasmusbrug is makkelijk bereikbaar en vrij toegankelijk voor iedereen.

Hotel bij de Erasmusbrug

Bijzondere overnachting

Het ss Rotterdam heeft een lange en rijke geschiedenis.  ”La Grande Dame” is gebouwd in Rotterdam, vertrokken uit Rotterdam en nu weer helemaal terug in Rotterdam! Een bijzondere overnachting beleeft u in één van de 254 hotelkamers aan boord. Het ss Rotterdam beschikt over zes verschillende kamer types in de drie verschillende thema’s: Original, Manhattan en Bahama’s

Een overnachting op het stoomschip Rotterdam, hotel bij de Erasmusbrug, is een ontdekkingsreis vol verhalen! De authentieke sfeer, de bijzondere kunstwerken en de ‘fifties’-stijl komen tot leven zodra u aan boord stapt! Op het ss Rotterdam kunt u een bijzondere overnachting ervaren, heerlijk eten in het Lido Restaurant of in de Club Room en natuurlijk genieten van het cruisegevoel in het hotel bij de Erasmusbrug.

Mogelijkheden in het hotel bij de Erasmusbrug

Hotel, restaurants, bars, terras, bijzondere evenementenlocatie, attractie, trouwlocatie, kantoren en meer! Het hotel bij de Erasmusbrug, het ss Rotterdam, biedt iedere bezoeker en gast een unieke ervaring met een werelds uitzicht op de Maas en de skyline van Rotterdam!

Reserveren

Boek nu de beste prijs online voor een overnachting in het hotel bij de Erasmusbrug, stuur een mail naar reserveringen@ssrotterdam.nl of bel voor meer mogelijkheden naar 010 – 297 30 90.

boek_nu_button

Faciliteiten

 • Gratis wifi
 • Bad/douche
 • Toilet
 • Föhn
 • Telefoon
 • Flatscreen tv
 • Minibar
 • Bureau
 • Klimaatbehandeling
 • Nespresso-apparaat en theefaciliteiten
 • Laptopkluis
 

Nieuws

  Proef de nieuwe gerechten van Lido Grill

  Restaurant Lido Grill, gelegen op het Promenade Deck aan boord van het ss Rotterdam, presenteert je graag de nieuwe menukaart. Aan deze nieuwe menukaart is een aantal nieuwe gerechten toegevoegd. Nieuwe gerechten Op de nieuwe menukaart ...
  Lees meer...
Naar het nieuws

Locatie

HOE KOM IK BIJ HET SS ROTTERDAM?

Bezoekadres ss Rotterdam:
3e Katendrechtsehoofd 25, 3072 AM Rotterdam.

Het ss Rotterdam is goed bereikbaar met de auto en met het openbaar vervoer, zowel over land en over water. Het parkeerterrein naast het schip biedt plaats aan 580 auto's.
Routeplanner

Agenda

Complete agenda