Op zoek naar een bijzonder hotel in Rotterdam? Het voormalige stoomschip ligt voorgoed aangemeerd in Rotterdam, is makkelijk bereikbaar en vrij toegankelijk voor iedereen.

“Het ss Rotterdam een unieke belevenis!”

Hotel ss Rotterdam

Het ss Rotterdam is met haar 254 kamers het meest Rotterdamse hotel van de stad! Alle 576 originele ‘hutten’ op het ss Rotterdam zijn opnieuw gestyled tot 254 moderne hotelkamers, ingericht in de designsfeer van de jaren ’50. Afhankelijk van de indeling en de locatie op het schip zijn de kamers onderverdeeld in 6 verschillende types. De hotelkamers bevinden zich op de dekken ‘Lower Promenade Deck’, ‘Main Deck’, ‘B-Deck’ en het ‘A-Deck’. Daarnaast zijn er op het ‘Boat Deck’ en ‘Sun Deck’ nog een aantal bijzondere en luxe suites. De hotelkamers zijn allemaal verschillend van vorm, inrichting en kleur. De kamer zijn verdeeld in zes verschillende types en 3 verschillende thema’s. Via onze hotel booking tool kunt u gemakkelijk een reservering plaatsen.

Bekijk alvast de overnachtingsmogelijkheden:

Unieke beleving op het ss Rotterdam

Het ss Rotterdam heeft nog veel meer te bieden dan alleen een hotelovernachting in één van de sfeervolle hotelkamers. Aan boord zijn er namelijk ook twee openbare restaurants en bars aanwezig, waar u heerlijk kunt lunchen of dineren in stijl. Met mooi weer kunt ook terecht op het Lido Terras voor een heerlijke cocktail of kopje koffie met een wijds uitzicht over de Maas. Wilt u meer te weten komen over het verleden van het schip? Dan kunt u één van de rondleidingen boeken.

Hotel Booking

Hoe vindt u ons hotel in Rotterdam?

Op ons eigen parkeerterrein zijn 580 parkeerplaatsen. Het ss Rotterdam is uitermate goed bereikbaar en ligt vlakbij het centrum van Rotterdam. Het ss Rotterdam is vanaf metrostation Rijnhaven eenvoudig bereikbaar met de lijnbus. Ook met de Watertaxi en de metro bent u zo op uw bestemming in de regio.

Reserveer een overnachting 

Een hotel booking kan direct online of neem contact op met de afdeling reserveringen@ssrotterdam-hotel.nl voor meer informatie over de mogelijkheden of bel + 31 10 297 30 97.

Kom aan boord en beleef het ss Rotterdam!

boek_nu_button

Faciliteiten

 • Gratis wifi
 • Room Service
 • Laptop kluis
 • Mini bar
 • Flatscreen TV
 • Klimaatbehandeling
 • Nespresso-apparaat en theefaciliteiten
 • Huisdieren zijn niet toegestaan

 

 

Nieuws

  Proef de nieuwe gerechten van Lido Grill

  Restaurant Lido Grill, gelegen op het Promenade Deck aan boord van het ss Rotterdam, presenteert je graag de nieuwe menukaart. Aan deze nieuwe menukaart is een aantal nieuwe gerechten toegevoegd. Nieuwe gerechten Op de nieuwe menukaart ...
  Lees meer...
Naar het nieuws

Locatie

HOE KOM IK BIJ HET SS ROTTERDAM?

Bezoekadres ss Rotterdam:
3e Katendrechtsehoofd 25, 3072 AM Rotterdam.

Het ss Rotterdam is goed bereikbaar met de auto en met het openbaar vervoer, zowel over land en over water. Het parkeerterrein naast het schip biedt plaats aan 580 auto's.
Routeplanner

Agenda

 • 5/5

  Pianobar – 5 mei

  Op vrijdagavond 5 mei wordt de Captains Lounge van 21:00 tot 01:00 uur omgetoverd tot een echte pianobar. Een pianist zal zorgen… Lees meer

  - 21:00 - 01:00
  - Captains Lounge
 • 5/5

  Live muziek Club Room – 5 mei

  Op vrijdagavond 5 mei omlijst een pianist de Club Room met live achtergrondmuziek. U kunt tijdens uw diner genieten van de… Lees meer

  - 18:30 - 22:30
  - Club Room
Complete agenda