Het ss Rotterdam is het voormalige vlaggenschip van de Holland Amerika-Lijn, dit unieke schip ligt nu voorgoed aangemeerd in Rotterdam. Het ss Rotterdam is een hotel in de nabije omgeving van Ahoy. Het hotel is centraal gelegen en zo een prima uitvalbasis voor een bezoek aan Ahoy. 

“Combineer uw bezoek aan Ahoy met een overnachting aan boord”

Hotel ss Rotterdam

Een wereldklasse hotel vlakbij Ahoy. Het verblijf wordt tot in de puntjes verzorgd in ons hotel in de nabije omgeving van de Ahoy. Het ss Rotterdam is met haar 254 moderne hotelkamers het meest Rotterdamse hotel van de stad. Onze hotelkamers zijn zeer geschikt voor een zakelijk verblijf, maar ook voor een heerlijk weekend weg. De hotelkamers zijn verdeeld in zes verschillende types en in drie verschillende thema’s: Bahama’s, Manhattan en Original.

Het ss Rotterdam biedt o.a. de volgende mogelijkheden:

boek_nu_button

Meetings & Events

Het ss Rotterdam is een plek waar gasten op avontuur gaan, iets beleven. Tijdens een weergaloos feest, inspirerend congres, de mooiste bruiloft, een luxe hotelovernachting of een bijeenkomst waar de klant centraal staat. Iedereen merkt het: dit is de beste locatie ooit voor een evenementOntdek de onbegrensde mogelijkheden om meetings & events te organiseren op het schip. Met maar liefst 12 verschillende authentieke ruimtes en 30 meeting rooms voor vergaderingen. Zij hebben allemaal een eigen verhaal en zo is het ss Rotterdam de perfecte locatie voor events. Zakelijk of feestelijk, vanaf tien tot meer dan tweeduizend personen. Op het schip kunnen al jouw wensen en die van de gasten in vervulling gaan en kunnen wij doelstellingen realiseren.

Bereikbaarheid ss Rotterdam

Op ons eigen parkeerterrein zijn 580 parkeerplaatsen. Het ss Rotterdam is uitermate goed bereikbaar en ligt vlakbij het centrum van Rotterdam. Ook met de Watertaxi en de metro bent u zo op een bestemming in de regio. Ideaal bereikbaar voor een bezoek aan Ahoy in combinatie met een verblijf aan boord.

Watertaxi ss Rotterdam

Faciliteiten

 • Gratis wifi
 • Room Service
 • Laptop kluis
 • Mini bar
 • Flatscreen TV
 • Klimaatbehandeling
 • Nespresso-apparaat en theefaciliteiten
 • Huisdieren zijn niet toegestaan
 

Nieuws

  Proef de nieuwe gerechten van Lido Grill

  Restaurant Lido Grill, gelegen op het Promenade Deck aan boord van het ss Rotterdam, presenteert je graag de nieuwe menukaart. Aan deze nieuwe menukaart is een aantal nieuwe gerechten toegevoegd. Nieuwe gerechten Op de nieuwe menukaart ...
  Lees meer...
Naar het nieuws

Locatie

HOE KOM IK BIJ HET SS ROTTERDAM?

Bezoekadres ss Rotterdam:
3e Katendrechtsehoofd 25, 3072 AM Rotterdam.

Het ss Rotterdam is goed bereikbaar met de auto en met het openbaar vervoer, zowel over land en over water. Het parkeerterrein naast het schip biedt plaats aan 580 auto's.
Routeplanner

Agenda

Complete agenda