Een hotel ss Rotterdam prijzen op het stoomschip Rotterdam is een unieke ervaring met vele verhalen van La Grande Dame. De authentieke sfeer, de bijzondere kunstwerken en de ‘fifties’-stijl komen tot leven zodra u aan boord stapt! Boek nu een hotel ss Rotterdam prijzen gegarandeerd voor de beste prijs! Kom helemaal tot rust aan boord van het ss Rotterdam en geniet!

“Hotel ss Rotterdam prijzen, boek nu de beste prijs online!”

Hotel ss Rotterdam prijzen

Het ss Rotterdam is met haar 254 moderne stijlvol ingerichte hotelkamers het meest Rotterdamse hotel van de stad! Dit prachtig gerenoveerde schip is een inspirerende omgeving en zorgt ervoor dat u er echt helemaal uit bent.

Ondanks dat het schip niet gaat varen stapt u in een compleet andere wereld. De authentieke sfeer, de vele kunstwerken en de entourage van de fifties; het ss Rotterdam is een ontdekkingsreis vol verhalen. Wij hopen u binnenkort op de loopbrug te mogen verwelkomen en verzorgen uw verblijf in het hotel tot in de puntjes!

Wandelroute

Hotel New York en hotel ss Rotterdam prijzen zijn beide een onderdeel van WestCord Hotels maar waren ooit eigendom van de Holland-Amerika Lijn en delen een rijke historie. Ontdek de geschiedenis met de wandelroute tussen beide iconen. De wandelkaart is gratis af te halen bij de receptie.

Arrangementen

Naast de leuke hotel ss Rotterdam aanbieding biedt het ss Rotterdam ook diverse arrangementen aan.

Bereikbaarheid

Het ss Rotterdam beschikt over een eigen parkeerterrein met 580 parkeerplaatsen. Het hotel ss Rotterdam prijzen is uitermate goed bereikbaar en ligt vlakbij het centrum van Rotterdam. Ook met de Watertaxi en de metro bent u zo op uw bestemming in de regio. Hotel ss Rotterdam prijzen is ideaal bereikbaar om te overnachten in een aparte noch sfeervolle omgeving!

Reserveren

Boek nu de beste prijs online om te overnachten in hotel ss Rotterdam prijzen of neem contact met de afdeling reserveringen@ssrotterdam.nl voor meer informatie over de mogelijkheden of bel + 31 10 297 30 97.

boek_nu_button

 

 

Nieuws

    Proef de nieuwe gerechten van Lido Grill

    Restaurant Lido Grill, gelegen op het Promenade Deck aan boord van het ss Rotterdam, presenteert je graag de nieuwe menukaart. Aan deze nieuwe menukaart is een aantal nieuwe gerechten toegevoegd. Nieuwe gerechten Op de nieuwe menukaart ...
    Lees meer...
Naar het nieuws

Locatie

HOE KOM IK BIJ HET SS ROTTERDAM?

Bezoekadres ss Rotterdam:
3e Katendrechtsehoofd 25, 3072 AM Rotterdam.

Het ss Rotterdam is goed bereikbaar met de auto en met het openbaar vervoer, zowel over land en over water. Het parkeerterrein naast het schip biedt plaats aan 580 auto's.
Routeplanner

Agenda

Complete agenda