Kom genieten van het prachtige ss Rotterdam, het hotel uitzicht op de Maas. Het voormalig stoomschip ligt voorgoed aangemeerd aan de kade in het centrum-zuid van Rotterdam. Hotel uitzicht skyline Rotterdam is makkelijke bereikbaar en vrij toegankelijk voor iedereen.

“Ontdek het ss Rotterdam, het hotel uitzicht op de Maas!”

Alles op één locatie

Hotel, restaurants, bars, terras, bijzondere evenementenlocatie, attractie, trouwlocatie, kantoren en meer! Het ss Rotterdam, het hotel uitzicht op de Maas, biedt iedere bezoeker en gast een unieke ervaring met een werelds hotel uitzicht op de Maas en de skyline van Rotterdam!

Ontdek La Grande Dame

Dit prachtig gerenoveerde schip is een inspirerende omgeving en zorgt ervoor dat u er echt helemaal uit bent. Het hotel uitzicht op de Maas, het ss Rotterdam, beschikt over 2 restaurants, het Lido Restaurant en de Club Room en over een terras met uitzicht over de skyline van Rotterdam. Ook kunt u in hotel uitzicht op de Maas ontspannen in één van de bars, de Ocean Bar of de Captains Lounge. Ontdek La Grande Dame echt met één van de verschillende rondleidingen over het schip.

Hotel uitzicht op de Maas

Bijzondere beleving in hotel uitzicht op de Maas

Het ss Rotterdam heeft een lange en rijke geschiedenis.  ”La Grande Dame” is gebouwd in Rotterdam, vertrokken uit Rotterdam en nu weer helemaal terug in Rotterdam! Alle 576 originele ‘hutten’ op het ss Rotterdam zijn volledig gestyled tot 254 moderne hotelkamers, ingericht in de sfeer van de jaren ’50. De kamers zijn onderverdeeld in zes verschillende kamertypes in drie verschillende thema’s : Bahama’s, Original en Manhattan. De hotelkamers in hotel uitzicht op de Maas bevinden zich op de dekken Lower Promenade Deck, Main Deck, B-Deck, A-Deck, Boat Deck en Sun Deck. Alle kamers van dit unieke hotel uitzicht op de Maas zijn verschillend van vorm, inrichting en kleur.

hotel uitzicht op de Maas

Bereikbaarheid

Het ss Rotterdam, het hotel uitzicht op de Maas, beschikt over een eigen parkeerterrein met maar liefst 580 parkeerplaatsen. Het ss Rotterdam is uitermate goed bereikbaar en ligt in het centrum-zuid van Rotterdam. Ook met de WaterTaxi en de metro bent u zo op uw bestemming in de regio vanuit het ss Rotterdam, het hotel uitzicht op de Maas.

Reserveren voor hotel uitzicht op de Maas

Boek nu de beste prijs online voor een overnachting in het hotel uitzicht op de Maas, stuur een mail naar reserveringen@ssrotterdam.nl of bel voor meer mogelijkheden naar 010 – 297 30 90.

boek_nu_button

Faciliteiten

 • Gratis wifi
 • Bad/douche
 • Toilet
 • Föhn
 • Telefoon
 • Flatscreen tv
 • Minibar
 • Bureau
 • Klimaatbehandeling
 • Nespresso-apparaat en theefaciliteiten
 • Laptopkluis
 

Nieuws

  Proef de nieuwe gerechten van Lido Grill

  Restaurant Lido Grill, gelegen op het Promenade Deck aan boord van het ss Rotterdam, presenteert je graag de nieuwe menukaart. Aan deze nieuwe menukaart is een aantal nieuwe gerechten toegevoegd. Nieuwe gerechten Op de nieuwe menukaart ...
  Lees meer...
Naar het nieuws

Locatie

HOE KOM IK BIJ HET SS ROTTERDAM?

Bezoekadres ss Rotterdam:
3e Katendrechtsehoofd 25, 3072 AM Rotterdam.

Het ss Rotterdam is goed bereikbaar met de auto en met het openbaar vervoer, zowel over land en over water. Het parkeerterrein naast het schip biedt plaats aan 580 auto's.
Routeplanner

Agenda

 • 5/5

  Pianobar – 5 mei

  Op vrijdagavond 5 mei wordt de Captains Lounge van 21:00 tot 01:00 uur omgetoverd tot een echte pianobar. Een pianist zal zorgen… Lees meer

  - 21:00 - 01:00
  - Captains Lounge
 • 5/5

  Live muziek Club Room – 5 mei

  Op vrijdagavond 5 mei omlijst een pianist de Club Room met live achtergrondmuziek. U kunt tijdens uw diner genieten van de… Lees meer

  - 18:30 - 22:30
  - Club Room
Complete agenda