Het voormalig stoomschip ss Rotterdam ligt voorgoed aangemeerd aan de kade in het centrum-zuid van Rotterdam. Het ss Rotterdam is een modern en uniek hotel uitzicht skyline Rotterdam met 2 restaurants en 2 bars. Hotel uitzicht skyline Rotterdam is makkelijke bereikbaar en vrij toegankelijk voor iedereen.

“Ontdek het ss Rotterdam en haar kleurrijke omgeving”

Alles op één locatie

Hotel, restaurants, bars, terras, bijzondere evenementenlocatie, attractie, trouwlocatie, kantoren en meer! Het ss Rotterdam, het hotel uitzicht skyline Rotterdam, biedt iedere bezoeker en gast een unieke ervaring met een werelds uitzicht op de Maas en de skyline van Rotterdam!

Overnacht in hotel uitzicht skyline Rotterdam

Het ss Rotterdam heeft een lange en rijke geschiedenis.  ”La Grande Dame” is gebouwd in Rotterdam, vertrokken uit Rotterdam en nu weer helemaal terug in Rotterdam! Een bijzondere overnachting beleeft u in één van de 254 hotelkamers aan boord van het hotel uitzicht skyline Rotterdam. Het hotel uitzicht skyline Rotterdam beschikt over zes verschillende kamertypes in de drie verschillende thema’s: Original, Manhattan en Bahama’s. De hotelkamers in hotel uitzicht skyline Rotterdam bevinden zich op de dekken ‘Lower Promenade Deck’, ‘Main Deck’, ‘B-Deck’ en het ‘A-Deck’. Daarnaast zijn er op het ‘Boat’- en ‘Sun Deck’ nog een aantal bijzondere en luxe suites. De hotelkamers zijn allemaal verschillend van vorm, inrichting en kleur.

Hotel uitzicht skyline Rotterdam

Ontdek La Grande Dame

Dit prachtig gerenoveerde schip is een inspirerende omgeving en zorgt ervoor dat u er echt helemaal uit bent. Het hotel uitzicht skyline Rotterdam, het ss Rotterdam, beschikt over 2 restaurants, het Lido Restaurant en de Club Room en over een terras met uitzicht over de skyline van Rotterdam. Ook kunt u in hotel uitzicht skyline Rotterdam ontspannen in één van de bars, de Ocean Bar of de Captains Lounge.  Ontdek La Grande Dame echt met één van de verschillende rondleidingen over het schip.

Hotel uitzicht skyline Rotterdam

ss Rotterdam – Spido – Euromast

Ontdek hotel uitzicht skyline Rotterdam en de meest dynamische stad Rotterdam op een bijzondere en unieke manier met het Ervaar Rotterdam ArrangementHet Ervaar Rotterdam Arrangement bestaat uit: een overnachting in een Standard Double Room in hotel uitzicht skyline Rotterdam, uitgebreid Internationaal cruise ontbijt in het Lido Restaurant, een rondleiding Uitwaaien & Zwaaien op het ss Rotterdam, toegang tot de Euromast, een rondvaart met de Spido (75 minuten) en toegang tot Holland Casino (alleen bij individuele reserveringen).

Reserveren voor hotel uitzicht skyline Rotterdam

Boek nu de beste prijs online voor een overnachting in het hotel uitzicht skyline Rotterdam, stuur een mail naar reserveringen@ssrotterdam.nl of bel voor meer mogelijkheden naar 010 – 297 30 90.

boek_nu_button

Faciliteiten

 • Gratis wifi
 • Bad/douche
 • Toilet
 • Föhn
 • Telefoon
 • Flatscreen tv
 • Minibar
 • Bureau
 • Klimaatbehandeling
 • Nespresso-apparaat en theefaciliteiten
 • Laptopkluis
 

Nieuws

  Proef de nieuwe gerechten van Lido Grill

  Restaurant Lido Grill, gelegen op het Promenade Deck aan boord van het ss Rotterdam, presenteert je graag de nieuwe menukaart. Aan deze nieuwe menukaart is een aantal nieuwe gerechten toegevoegd. Nieuwe gerechten Op de nieuwe menukaart ...
  Lees meer...
Naar het nieuws

Locatie

HOE KOM IK BIJ HET SS ROTTERDAM?

Bezoekadres ss Rotterdam:
3e Katendrechtsehoofd 25, 3072 AM Rotterdam.

Het ss Rotterdam is goed bereikbaar met de auto en met het openbaar vervoer, zowel over land en over water. Het parkeerterrein naast het schip biedt plaats aan 580 auto's.
Routeplanner

Agenda

 • 5/5

  Pianobar – 5 mei

  Op vrijdagavond 5 mei wordt de Captains Lounge van 21:00 tot 01:00 uur omgetoverd tot een echte pianobar. Een pianist zal zorgen… Lees meer

  - 21:00 - 01:00
  - Captains Lounge
 • 5/5

  Live muziek Club Room – 5 mei

  Op vrijdagavond 5 mei omlijst een pianist de Club Room met live achtergrondmuziek. U kunt tijdens uw diner genieten van de… Lees meer

  - 18:30 - 22:30
  - Club Room
Complete agenda