Geef uw ja-woord in Rotterdam aan boord van het voormalige vlaggenschip van de Holland-Amerika Lijn, het ss Rotterdam. 

Ja-woord in Rotterdam aan boord van een prachtig luxe cruiseschip

Ja-woord in Rotterdam

Uw ja-woord in Rotterdam; een dag om nooit te vergeten! Er zijn ook verschillende arrangementen te boeken bij het ss Rotterdam. Bent u opzoek naar een unieke locatie om uw trouwdag af te sluiten? Wilt u in slaap vallen met de gedachte dat u naar de Bahama’s vertrekt? Of gewoon ongestoord een waanzinnige dag op een passende manier een vervolg geven? Het ss Rotterdam is dé locatie om uw huwelijksdag in stijl af te sluiten met het Bruidssuite arrangement!

Verder is het ook mogelijk de voltrekking aan boord te laten plaastvinden en een receptiediner, en feestavond te laten organiseren. Om het helemaal compleet te maken kunt u bij het ss Rotterdam ook All-in trouwen.

Hotel ja-woord in RotterdamJa-woord in Rotterdam

Hotel ja-woord in Rotterdam biedt 254 comfortabele vier sterren kamers. Het bijzondere aan dit schip is dat het de wereldzeeën  heeft bevaren als lijndienst van de Holland Amerika Lijn en cruiseschip. De hotelkamers zijn ingericht in drie verschillende kamertypes: Bahama’s, Manhattan en Original. U kunt het schip o.a. ook gebruiken als locatie voor uw trouwfotografie Rotterdam en een geweldige ervaring beleven.

Het ss Rotterdam straalt een jaren 50 sfeer uit en het ‘Love Boat’ gevoel. Aan boord vindt u veel historische elementen en kunstobjecten. De restaurants Club Room en Brasserie het Lido zijn zeer sfeervol. In de Ocean Bar en Captains Lounge kunt u o.a. genieten van een high tea, high wine, heerlijke cocktails en vaak live muziek. Kortom een unieke locatie voor ja-woord in Rotterdam!

Trouwfotografie ja-woord Rotterdam

Wilt u een unieke locatie voor uw trouwfotografie ja-woord in Rotterdam, dan bent u bij het ss Rotterdam aan het juiste adres. Dit unieke en authentieke stoomschip beschikt over vele fotogenieke plekjes waar u prachtige foto’s kunt maken zodat deze mooie dag nooit meer vergeten kan worden.

Mogelijke fotolocaties zijn:

Een trouwfotografie sessie op het ss Rotterdam kost € 100,-. U krijgt dan een uur de tijd om de foto’s te laten maken. De trouwfotografie Rotterdam zal begeleid worden door een medewerker van het ss Rotterdam. Deze persoon brengt u naar alle locaties waar u foto’s wilt maken.

Reserveren ja-woord in Rotterdam

Reserveren of meer informatie? Neem contact op via +31 10 297 30 90 of stuur een mail naar info@ssrotterdam-events.nl.

Het ss rotterdam is gemakkelijk te bereiken voor een trouwfotografie Rotterdam per auto, openbaar vervoer en per Watertaxi. Klik hier voor een uitgebreid overzicht van de bereikbaarheid.

Tip: Bekijk ook de mogelijkheden van ja-woord in Rotterdam bij ons zusterhotel Hotel New York. 

 

Nieuws

  Welkom op het terras!

  Het voorjaar is weer begonnen en dat betekent dat het Lido terras weer open gaat! Het is weer mogelijk om op het dek van het ss Rotterdam te genieten van het prachtige uitzicht op de skyline van Rotterdam. (meer…)...
  Lees meer...
Naar het nieuws

Locatie

HOE KOM IK BIJ HET SS ROTTERDAM?

Bezoekadres ss Rotterdam:
3e Katendrechtsehoofd 25, 3072 AM Rotterdam.

Het ss Rotterdam is goed bereikbaar met de auto en met het openbaar vervoer, zowel over land en over water. Het parkeerterrein naast het schip biedt plaats aan 580 auto's.
Routeplanner

Agenda

 • 23/4

  Dutch Swing College Band – 23 april 2017

  Op zondag 23 april 2017 komt de Dutch Swing College Band weer terug aan boord van het schip. Zij zullen… Lees meer

  - 16:00 - 19:00 uur
  - Queen's Lounge
 • 28/4

  Pianobar – 28 april

  Op vrijdagavond 28 april wordt de Captains Lounge van 21:00 tot 01:00 uur omgetoverd tot een echte pianobar. Pianist Frank van Geest zal zorgen voor swingende… Lees meer

  - 21:00 - 01:00
  - Captains Lounge
Complete agenda