Op zoek naar een voordelige korte vakantie of een weekendje weg? Denk dan ook eens aan een last minute overnachting in Rotterdam aan boord van het ss Rotterdam.

“Op het ss Rotterdam bent u er echt even helemaal tussenuit!”

Het ss Rotterdam

Het ss Rotterdam is met haar 254 kamers het meest Rotterdamse hotel van de stad! Dit prachtig gerenoveerde schip biedt vele mogelijkheden voor een Last Minute overnachting. Het ss Rotterdam is ideaal om er last minute even lekker tussenuit te zijn! Bekijk alvast de mogelijkheden:

Wereldklasse hotel

De authentieke sfeer, de vele kunstwerken en de fiftiesstyle; het ss Rotterdam is een ontdekkingsreis vol verhalen. Wij verzorgen uw verblijf in het hotel tot in de puntjes!

Alle 576 originele ‘hutten’ zijn opnieuw gestyled tot 254 moderne hotelkamers, ingericht in de designsfeer van de jaren ‘50. Afhankelijk van de indeling en de locatie op het schip zijn de kamers onderverdeeld in 5 verschillende types. De hotelkamers bevinden zich op de dekken ‘Lower Promenade Deck’, ‘Main Deck’, ‘B-Deck’ en het ‘A-Deck’. Daarnaast zijn er op het ‘Boat Deck’ en ‘Sun Deck’ nog een aantal bijzondere en luxe suites. De hotelkamers zijn allemaal verschillend van vorm, inrichting en kleur.

Naast een sfeervolle overnachting kunt u op het ss Rotterdam ook terecht voor een heerlijke lunch of diner in één van de twee openbare restaurants. In de bars kunt u uiteraard ook terecht voor een lekkere kop koffie met gebak of een cocktail. Bent u meer geïnteresseerd in het verleden van het schip? Dan kunt u kiezen voor één van de rondleidingen.

Bereikbaarheid

Op ons parkeerterrein zijn 580 parkeerplaatsen. Het ss Rotterdam is altijd goed bereikbaar en ligt vlakbij het centrum van Rotterdam. Ook met de Watertaxi en de metro bent u zo op uw bestemming in de regio. Het ss Rotterdam ideaal bereikbaar voor uw overnachting in Rotterdam!

Last minute hotel

Reserveren

Boek direct online voor de beste prijs of neem contact met de afdeling reserveringen@ssrotterdam-hotel.nl voor meer informatie over de mogelijkheden of bel + 31 10 297 30 97.

boek_nu_button

Faciliteiten

 • Gratis wifi
 • Room Service
 • Laptop kluis
 • Mini bar
 • Flatscreen TV
 • Klimaatbehandeling
 • Nespresso-apparaat en theefaciliteiten
 • Huisdieren zijn niet toegestaan

 

 

Nieuws

  Proef de nieuwe gerechten van Lido Grill

  Restaurant Lido Grill, gelegen op het Promenade Deck aan boord van het ss Rotterdam, presenteert je graag de nieuwe menukaart. Aan deze nieuwe menukaart is een aantal nieuwe gerechten toegevoegd. Nieuwe gerechten Op de nieuwe menukaart ...
  Lees meer...
Naar het nieuws

Locatie

HOE KOM IK BIJ HET SS ROTTERDAM?

Bezoekadres ss Rotterdam:
3e Katendrechtsehoofd 25, 3072 AM Rotterdam.

Het ss Rotterdam is goed bereikbaar met de auto en met het openbaar vervoer, zowel over land en over water. Het parkeerterrein naast het schip biedt plaats aan 580 auto's.
Routeplanner

Agenda

Complete agenda