Tijdens een long-stay in Rotterdam is een verblijf op het ss Rotterdam bij uitstek een goede keuze. Het ss Rotterdam is makkelijk bereikbaar en biedt diverse mogelijkheden die mogelijk te doen zijn tijdens verblijf in Rotterdam.

”Een long-stay kamer in Rotterdam op het schip betekent een sfeervol verblijf!”

Mogelijkheden aan boord

Aan boord van het huidige vlaggenschip van de Holland-Amerika Lijn is voor ieder wat wils. Er bevinden zich twee openbare restaurants en bars, waar u terecht kunt voor een heerlijke lunch of diner. Voor een kop koffie met gebak of cocktail kunt u terecht in één van de bars aan boord. Bent u meer geïnteresseerd in het verleden van het schip? Dan kunt u kiezen voor één van de rondleidingen.

Ook voor de zakelijke gasten zijn er veel mogelijkheden met de aanwezige 12 verschillende authentieke ruimtes en de 30 meeting rooms voor vergaderingen. De verschillende ruimtes hebben elk hun eigen verhaal. Zo is het ss Rotterdam de perfecte locatie voor uw event. Zakelijk of feestelijk, van 10 tot meer dan tweeduizend personen kunt u op het schip al uw wensen in vervulling laten gaan!

Op een leuke manier kennissmaken via het water met de stad tijdens uw verblijf aan boord van het ss Rotterdam? Breng dan een bezoek aan De Spido of maak gebruik van de Watertaxi vanaf ons eigen ponton.

Long-stay kamer Rotterdam

Hotelkamers

De 254 kamers zijn ingericht met een jaren ’50 design. Op de verschillende dekken ”Lower Promenade Deck”, ”Main Deck”, ”B-Deck” en het ”A-Deck” vindt u de hotelkamers. Daarnaast zijn er op het ”Boat”- en ”Sun Deck” nog een aantal luxe en bijzondere Executive kamers te vinden. De hotelkamers zijn onderverdeeld in 6 verschillende types en 3 verschillende thema’s, namelijk: Bahama’s, Manhattan en Original. Deze thema’s zijn gerelateerd aan de bestemmingen die het schip vroeger aandeed.

Reserveren

Boek nu direct online uw overnachting aan boord van het ss Rotterdam of neem contact op met de afdelingen reserveringen via: reserveringen@ssrotterdam.nl of via 010 297 30 97.

boek_nu_button

 

Faciliteiten

 • Gratis wifi
 • Room Service
 • Laptop kluis
 • Mini bar
 • Flatscreen TV
 • Klimaatbehandeling
 • Nespresso-apparaat en theefaciliteiten
 • Huisdieren zijn niet toegestaan
 

Nieuws

  Proef de nieuwe gerechten van Lido Grill

  Restaurant Lido Grill, gelegen op het Promenade Deck aan boord van het ss Rotterdam, presenteert je graag de nieuwe menukaart. Aan deze nieuwe menukaart is een aantal nieuwe gerechten toegevoegd. Nieuwe gerechten Op de nieuwe menukaart ...
  Lees meer...
Naar het nieuws

Locatie

HOE KOM IK BIJ HET SS ROTTERDAM?

Bezoekadres ss Rotterdam:
3e Katendrechtsehoofd 25, 3072 AM Rotterdam.

Het ss Rotterdam is goed bereikbaar met de auto en met het openbaar vervoer, zowel over land en over water. Het parkeerterrein naast het schip biedt plaats aan 580 auto's.
Routeplanner

Agenda

Complete agenda