Luxe dineren in Rotterdam kan uitstekend bij het ss Rotterdam. Naast het Lido Restaurant heeft het schip ook een schitterende locatie voor een diner in stijl. Namelijk de Club Room en biedt de mogelijkheid tot luxe dineren in Rotterdam.

”Luxe dineren in Rotterdam in de Club Room aan boord van het ss Rotterdam was voortreffelijk!”

Waarom luxe dineren aan boord van het ss Rotterdam?

Lekker luxe dineren in Rotterdam wilt iedereen weleens meemaken. Proef de kwaliteit en de kookkunsten van de Chefkok van het ss Rotterdam. De Club Room heeft een intiem karakter en werd daarom vroeger ook wel liefkozend de ”huiskamer” aan boord genoemd. Wij hebben ons uiterste best gedaan om het originele interieur te bewaren en te restaureren. De prachtige Gobelins van Gisèle van Waterschoot sieren de vier hoeken en met eerbied voor het verleden is er een verbinding gemaakt naar de eisen van een hedendaagse keuken. Kortom er kan gezegd worden dat luxe dineren in Rotterdam uitstekend past aan boord van het schip in de Club Room.

Luxe dineren Rotterdam in stijl

Kies voor luxe dineren Rotterdam de Club Room. Geniet van een heerlijke avond in een mooie outfit gedurende uw diner. Zie het authentieke tafelzilver en droom weg bij de gedachte aan de vele wereldreizigers die door een trotse bemanning in de watten werden gelegd. De culinaire hoogstandjes van de ouderwetse keukenvaklui uit de jaren ’60 herleven op een eigentijdse wijze in de handen van onze nieuwe smaakmakers. Club Room, ouderwets genieten in een nieuwe jas!

Luxe dineren Rotterdam

High Tea en het Lido Restaurant

Naast luxe dineren in de Club Room, biedt het ss Rotterdam ook andere mogelijkheden aan. Gezellig een High Tea met je familie of lunchen in het Lido Restaurant het kan allemaal.

 • Aardbeientaartje
 • Vanille cupcake
 • Tompouce-soes
 • Petit glacé met frambozen
 • Diverse chocolaatjes
 • Hartige hapjes
 • Een scone met jam en room
 • Sandwich zalm & komkommer
 • Sandwich cream cheese & gedroogde tomaatjes
 • Onbeperkt thee naar keuze

Reserveren

Wilt u reserveren voor een luxe diner in de Club Room of een heerlijke lunch in het Lido Restaurant? Neem dan contact op met de afdelingen reservering via reserveringen@ssrotterdam.nl of bel naar 010 297 30 97.

 

Nieuws

  Proef de nieuwe gerechten van Lido Grill

  Restaurant Lido Grill, gelegen op het Promenade Deck aan boord van het ss Rotterdam, presenteert je graag de nieuwe menukaart. Aan deze nieuwe menukaart is een aantal nieuwe gerechten toegevoegd. Nieuwe gerechten Op de nieuwe menukaart ...
  Lees meer...
Naar het nieuws

Locatie

HOE KOM IK BIJ HET SS ROTTERDAM?

Bezoekadres ss Rotterdam:
3e Katendrechtsehoofd 25, 3072 AM Rotterdam.

Het ss Rotterdam is goed bereikbaar met de auto en met het openbaar vervoer, zowel over land en over water. Het parkeerterrein naast het schip biedt plaats aan 580 auto's.
Routeplanner

Agenda

 • 5/5

  Pianobar – 5 mei

  Op vrijdagavond 5 mei wordt de Captains Lounge van 21:00 tot 01:00 uur omgetoverd tot een echte pianobar. Een pianist zal zorgen… Lees meer

  - 21:00 - 01:00
  - Captains Lounge
 • 5/5

  Live muziek Club Room – 5 mei

  Op vrijdagavond 5 mei omlijst een pianist de Club Room met live achtergrondmuziek. U kunt tijdens uw diner genieten van de… Lees meer

  - 18:30 - 22:30
  - Club Room
Complete agenda