Opzoek naar een luxe hotel in Rotterdam dan bent u aan boord van het ss Rotterdam aan het juiste adres. Het ss Rotterdam is een luxe hotel in Rotterdam. Wanneer u het schip naar binnen treedt dan merkt u meteen luxe op. Lijkt het u een keer leuk om te overnachten of een bezoek te brengen aan het ss Rotterdam? Kom dan gerust een keer langs!

”Het ss Rotterdam is de definitie van een luxe hotel in Rotterdam!”

Waarom is het ss Rotterdam een luxe hotel?

Het ss Rotterdam heeft in de loop der tijd alles aan gedaan om het luxe hotel Rotterdam gevoel ”van vroeger” te behouden. De originele details en meubels zijn goed intact gebleven en mogen daarom ook niet ontbreken. Het mooie aan het schip is voornamelijk de originele meubels. Gastvrijheid is voor het ss Rotterdam zeer herkenbaar! Het personeel probeert de gasten altijd hartelijk te ontvangen. Naast de gastvrijheid biedt de gasten het volgende aan: 2 restaurant, 2 bars, 14 zalen, 30 meetings rooms en het Theatre. Wie wil er nou niet op een voormalig cruiseschip overnachten? Kom snel een bezoek brengen aan het voormalig cruiseschip dat nu doorgaat als luxe hotel in Rotterdam.

Mogelijkheden aan boord

Een sfeervolle overnachting aan boord van het ss Rotterdam is één van de mogelijkheden. Ook kunt aan boord terecht in twee openbare restaurants en bars, waar u kunt genieten van een luxe diner in de Club Room of een lekkere lunch in het Lido Restaurant. In onze bars kunt u terecht voor een kop koffie met gebak of een cocktail, maar ook voor een High Tea samen met uw familie of vriendinnen.

Bereikbaarheid

Op ons eigen parkeerterrein zijn 580 parkeerplaatsen. Het ss Rotterdam is uitermate goed bereikbaar en ligt vlakbij het centrum van Rotterdam. Ook met de Watertaxi en de metro bent u zo op uw bestemming in de regio. Ideaal bereikbaar voor uw overnachting in stijl!

Reserveren

Boek direct online aan overnachting aan boord van het ss Rotterdam of neem contact op met de afdelingen reserveringen. Via reserveringen@ssrotterdam.nl of bel 010 297 30 97.

boek_nu_button

Faciliteiten

 • Gratis wifi
 • Room Service
 • Laptop kluis
 • Mini bar
 • Flatscreen TV
 • Klimaatbehandeling
 • Nespresso-apparaat en theefaciliteiten
 • Huisdieren zijn niet toegestaan
 

Nieuws

  Proef de nieuwe gerechten van Lido Grill

  Restaurant Lido Grill, gelegen op het Promenade Deck aan boord van het ss Rotterdam, presenteert je graag de nieuwe menukaart. Aan deze nieuwe menukaart is een aantal nieuwe gerechten toegevoegd. Nieuwe gerechten Op de nieuwe menukaart ...
  Lees meer...
Naar het nieuws

Locatie

HOE KOM IK BIJ HET SS ROTTERDAM?

Bezoekadres ss Rotterdam:
3e Katendrechtsehoofd 25, 3072 AM Rotterdam.

Het ss Rotterdam is goed bereikbaar met de auto en met het openbaar vervoer, zowel over land en over water. Het parkeerterrein naast het schip biedt plaats aan 580 auto's.
Routeplanner

Agenda

 • 5/5

  Pianobar – 5 mei

  Op vrijdagavond 5 mei wordt de Captains Lounge van 21:00 tot 01:00 uur omgetoverd tot een echte pianobar. Een pianist zal zorgen… Lees meer

  - 21:00 - 01:00
  - Captains Lounge
 • 5/5

  Live muziek Club Room – 5 mei

  Op vrijdagavond 5 mei omlijst een pianist de Club Room met live achtergrondmuziek. U kunt tijdens uw diner genieten van de… Lees meer

  - 18:30 - 22:30
  - Club Room
Complete agenda