Meeting room Rotterdam

Meeting room RotterdamIedere meeting room Rotterdamheeft één of meer patrijspoorten om het scheepsgevoel te benadrukken. Vrijwel alle meeting room Rotterdam zijn flexibel in te richten (theateropstelling, bloktafel, U-tafel etc.). De zalen zijn voorzien van de allernieuwste AV-apparatuur om presentaties optimaal visueel te ondersteunen. Het comfortabel meubilair, de ontspannen rustige sfeer op dit deel van het Main Deck en hospitality met een hoog Cruise gehalte geven aan uw bijeenkomsten een nieuwe inspirerende dimensie.

Meeting room Rotterdam, splinternieuw ingericht met nautische accenten.

Meeting room Rotterdam op het Main Deck worden ook regelmatig ingezet als break out rooms bij congressen. Twaalf ruimtes naast elkaar gelegen en flexibel in te richten, bieden op deze wijze het ultieme comfort.

Meeting room Rotterdam waarin uw vergadering zal plaatsvinden zijn goed geëquipeerd. Meeting room Rotterdam is voorzien van:

 • 46 inch plasmascherm
 • Laptop
 • Flipover
 • Opstelling naar wens
 • Gebruik van de koffiecorner
 • Watercooler

Reserveren meeting room Rotterdam

Wenst u meer informatie of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen over meeting room Rotterdam, vult u dan het onderstaande formulier in, of u kunt contact opnemen met één van onze account managers via telefoonnummer +31 10 297 30 90 of mail naar info@ssrotterdam-events.nl.

Tip: Bekijk ook de mogelijkheden van een meeting room Rotterdam bij ons zusterhotel Hotel New York.

 

Nieuws

  Proef de nieuwe gerechten van Lido Grill

  Restaurant Lido Grill, gelegen op het Promenade Deck aan boord van het ss Rotterdam, presenteert je graag de nieuwe menukaart. Aan deze nieuwe menukaart is een aantal nieuwe gerechten toegevoegd. Nieuwe gerechten Op de nieuwe menukaart ...
  Lees meer...
Naar het nieuws

Locatie

HOE KOM IK BIJ HET SS ROTTERDAM?

Bezoekadres ss Rotterdam:
3e Katendrechtsehoofd 25, 3072 AM Rotterdam.

Het ss Rotterdam is goed bereikbaar met de auto en met het openbaar vervoer, zowel over land en over water. Het parkeerterrein naast het schip biedt plaats aan 580 auto's.
Routeplanner

Agenda

Complete agenda