Ontdek het ss Rotterdam: hotel, restaurants, bars, terras, bijzondere evenementenlocatie, attractie, trouwlocatie, kantoren en meer! Het ss Rotterdam biedt iedere bezoeker en gast een unieke ervaring met een werelds uitzicht op de Maas en de skyline van Rotterdam! Het ss Rotterdam is ook goed toegankelijk voor mindervaliden en beschikt zelfs over een aantal mindervalide kamers.

“Het ss Rotterdam beschikt over diverse mindervalide kamers in Rotterdam”

Alles op één locatie

Als voormalig vlaggenschip van de Holland-Amerika Lijn en cruiseschip heeft het ss Rotterdam vele wereldzeeën bevaren. Ontdek de vele verhalen van “La Grande Dame”  en beleef de authentieke sfeer terwijl u komt eten en drinken, overnachten, vergaderen of werken. Het ss Rotterdam ligt permanent aangemeerd in het centrum-zuid van Rotterdam en is makkelijk bereikbaar. Bovendien is het schip vrij toegankelijk.

Toegankelijkheid mindervaliden

Het ss Rotterdam is goed toegankelijk voor mindervaliden. In principe zijn alle openbare ruimtes aan boord toegankelijk voor rolstoelen van 80 centimeter breed. De machinekamer is hierop een uitzondering, want deze ruimte is niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Het ss Rotterdam beschikt ook over een aantal mindervalide kamers.

Mindervalide kamers in Rotterdam

Alle 576 originele ‘hutten’ op het ss Rotterdam zijn volledig gestyled tot 254 moderne hotelkamers, ingericht in de sfeer van de jaren ’50. De kamers zijn onderverdeeld in zes verschillende kamertypes in drie verschillende thema’s : Bahama’s, Original en Manhattan. De mindervalide kamers Rotterdam hebben allemaal het thema ‘Manhattan’ en bevinden zich op het Main Deck. Deze mindervalide kamers Rotterdam zijn toegankelijk voor rolstoelgebruikers waardoor de hele kamer hier uiteraard op is aangepast.

Mindervalide kamers Rotterdam

 

 

 

 

 

 

Bereikbaarheid

Het ss Rotterdam beschikt over een eigen parkeerterrein met maar liefst 580 parkeerplaatsen. Het ss Rotterdam is uitermate goed bereikbaar en ligt in het centrum-zuid van Rotterdam. Ook met de Watertaxi en de metro bent u zo op uw bestemming in de regio vanuit het ss Rotterdam.

Reserveren?

Boek nu de beste prijs online voor een overnachting in één van onze mindervalide kamers in Rotterdam. Stuur een mail naar reserveringen@ssrotterdam.nl of bel voor meer mogelijkheden voor mindervalide kamers Rotterdam naar 010 – 297 30 90.

boek_nu_button

Faciliteiten

 • Bad/douche
 • Toilet
 • Föhn
 • Telefoon
 • Flatscreen tv
 • Minibar
 • Bureau
 • Klimaatbehandeling
 • Nespresso-apparaat en theefaciliteiten
 • Laptopkluis
 

Nieuws

  Proef de nieuwe gerechten van Lido Grill

  Restaurant Lido Grill, gelegen op het Promenade Deck aan boord van het ss Rotterdam, presenteert je graag de nieuwe menukaart. Aan deze nieuwe menukaart is een aantal nieuwe gerechten toegevoegd. Nieuwe gerechten Op de nieuwe menukaart ...
  Lees meer...
Naar het nieuws

Locatie

HOE KOM IK BIJ HET SS ROTTERDAM?

Bezoekadres ss Rotterdam:
3e Katendrechtsehoofd 25, 3072 AM Rotterdam.

Het ss Rotterdam is goed bereikbaar met de auto en met het openbaar vervoer, zowel over land en over water. Het parkeerterrein naast het schip biedt plaats aan 580 auto's.
Routeplanner

Agenda

Complete agenda