Op zoek naar een modern hotel in Rotterdam? Het voormalige stoomschip ss Rotterdam is een authentiek hotel met alle moderne faciliteiten. Restaurants, bars, terras, bijzondere evenementenlocatie, attractie, trouwlocatie, kantoren en meer! Het ss Rotterdam biedt iedere bezoeker en gast een unieke ervaring met een werelds uitzicht op de Maas en de skyline van Rotterdam! 

“Het ss Rotterdam, een modern hotel in Rotterdam in een authentiek jasje!”

Modern hotel ss Rotterdam

Als voormalig vlaggenschip van de Holland-Amerika Lijn en cruiseschip heeft het ss Rotterdam, modern hotel Rotterdam vele wereldzeeën bevaren. Ontdek de vele verhalen van “La Grande Dame”  en beleef de authentieke sfeer terwijl u komt eten en drinken, overnachten, vergaderen of werken. Het ss Rotterdam, modern hotel Rotterdam, ligt permanent aangemeerd in centrum-zuid van Rotterdam en is makkelijk bereikbaar. Bovendien is het schip vrij toegankelijk.

Modern hotel Rotterdam

 

 

 

 

 

 

Unieke beleving

Het ss Rotterdam, een modern hotel in Rotterdam, heeft een lange en rijke geschiedenis. ”La Grande Dame” is gebouwd in Rotterdam, vertrokken uit Rotterdam en nu weer helemaal terug in Rotterdam! Alle 576 originele ‘hutten’ op het ss Rotterdam zijn volledig gestyled tot 254 moderne hotelkamers, ingericht in de sfeer van de jaren ’50. De kamers zijn onderverdeeld in zes verschillende kamertypes in drie verschillende thema’s : Bahama’s, Original en Manhattan. Alle hotelkamers in zijn verschillend van vorm, inrichting en kleur.

Hotelkamers met moderne faciliteiten

Het ss Rotterdam, modern hotel in Rotterdam, pendelde in de jaren ’60 geregeld tussen Rotterdam en Manhattan. De kamers met het thema ”Manhattan” hebben de stijlvolle en moderne uitstraling van deze periode. Het comfort en het strakke design van deze kamers maken een verblijf op het schip extra bijzonder. Veelal is dit thema beschikbaar in kamer type Superior Room.

Modern hotel Rotterdam

Bereikbaarheid

Het ss Rotterdam is zeer goed bereikbaar en ligt in het centrum-zuid van Rotterdam. Een ideale uitvalsbasis om de stad te verkennen! Het ss Rotterdam beschikt over een eigen parkeerterrein met maar liefst 580 parkeerplaatsen. Ook met de Watertaxi en de metro bent u zo op uw bestemming in de regio.

Reserveren?

Boek nu de beste prijs online voor een overnachting in modern hotel Rotterdam. Stuur een mail naar reserveringen@ssrotterdam.nl of bel voor meer mogelijkheden naar 010 – 297 30 90.

boek_nu_button

Faciliteiten

 • Bad/douche
 • Toilet
 • Föhn
 • Telefoon
 • Flatscreen tv
 • Minibar
 • Bureau
 • Klimaatbehandeling
 • Nespresso-apparaat en theefaciliteiten
 • Laptopkluis
 

Nieuws

  Proef de nieuwe gerechten van Lido Grill

  Restaurant Lido Grill, gelegen op het Promenade Deck aan boord van het ss Rotterdam, presenteert je graag de nieuwe menukaart. Aan deze nieuwe menukaart is een aantal nieuwe gerechten toegevoegd. Nieuwe gerechten Op de nieuwe menukaart ...
  Lees meer...
Naar het nieuws

Locatie

HOE KOM IK BIJ HET SS ROTTERDAM?

Bezoekadres ss Rotterdam:
3e Katendrechtsehoofd 25, 3072 AM Rotterdam.

Het ss Rotterdam is goed bereikbaar met de auto en met het openbaar vervoer, zowel over land en over water. Het parkeerterrein naast het schip biedt plaats aan 580 auto's.
Routeplanner

Agenda

Complete agenda