U heeft trouwplannen en u bent opzoek naar een mooie trouwlocatie Rotterdam? Het ss Rotterdam is een unieke locatie die geschikt is voor het trouwfeest om jullie dag onvergetelijk te maken.

“Trouwen, feesten en slapen en dat op één locatie!”

Mooie trouwlocatie Rotterdam

Het ss Rotterdam is een mooie trouwlocatie Rotterdam. U heeft een prachtig uitzicht over de Maas en de Erasmusbrug is goed te zien vanaf het schip. Aan boord zijn er vele mogelijkheden om uw trouwfeest onvergetelijk te maken. Zo zijn er verschillende zalen die beschikbaar zijn voor het organiseren van uw bruiloft. Het is mogelijk dat u aan boord van het schip elkaar het ‘ja- woord’ kunt geven in het bijzijn van al jullie gasten. Daarna is het mogelijk om uw gasten culinair te laten verassen in één van onze unieke ruimtes. Mocht u een leuke band of DJ willen? Onze accountmanagers willen graag samen met u de dag realiseren die jullie voor ogen hebben. Na afloop van het feest kunt u in één van onze 254 hotelkamers genieten van een nachtrust. In de ochtend kunt u gebruik maken van een heerlijk uitgebreid Internationaal cruise ontbijt in het Lido Restaurant.

Mooie trouwlocatie Rotterdam

Het ja-woord

Mooie trouwlocatie Rotterdam, geef uw ja-woord in Rotterdam aan boord van het voormalige vlaggenschip van de Holland-Amerika lijn, het ss Rotterdam. Het ss Rotterdam is door de gemeente Rotterdam benoemd tot een officiële trouwlocatie. Het ss Rotterdam is een mooie trouwlocatie Rotterdam waar de huwelijksvoltrekking kan plaatsvinden in de bijvoorbeeld schitterende Grand Ballroom met dé trap, voor een bijzondere entree. De gehele bruiloft kan plaatsvinden aan boord bij het ss Rotterdam. Zo is het mogelijk om te feesten, trouwen, een fotoreportage te maken en te overnachten. Wilt u vrijblijvend een afspraak maken met één van onze accountmanagers? Dat kan! U kunt ze bereiken op het nummer +31 10 297 30 90 of stuur een mail naar info@ssrotterdam-events.nl

Mogelijkheden

 • 12 authentieke ruimtes
 • Wired internet
 • Airconditioning
 • 580 parkeerplaatsen
 • Fietsverhuur
 

Nieuws

  Proef de nieuwe gerechten van Lido Grill

  Restaurant Lido Grill, gelegen op het Promenade Deck aan boord van het ss Rotterdam, presenteert je graag de nieuwe menukaart. Aan deze nieuwe menukaart is een aantal nieuwe gerechten toegevoegd. Nieuwe gerechten Op de nieuwe menukaart ...
  Lees meer...
Naar het nieuws

Locatie

HOE KOM IK BIJ HET SS ROTTERDAM?

Bezoekadres ss Rotterdam:
3e Katendrechtsehoofd 25, 3072 AM Rotterdam.

Het ss Rotterdam is goed bereikbaar met de auto en met het openbaar vervoer, zowel over land en over water. Het parkeerterrein naast het schip biedt plaats aan 580 auto's.
Routeplanner

Agenda

Complete agenda