Wanneer u op zoekt bent naar een goede locatie voor uw personeelsfeest in Rotterdam, dan is het ss Rotterdam de geschikte plek! Met 14 authentieke ruimtes is er voldoende ruimte voor ieder gezelschap voor een personeelsfeest in Rotterdam. Kom de mogelijkheden bekijken om uw gasten een bijzonder personeelsfeest in Rotterdam te bieden.

Voor ieder personeelsfeest in Rotterdam een passende plek!

Groepsgrootte van uw personeelsfeest in Rotterdam

Komt u met bijvoorbeeld 50 personen dan zou de Ambassador Lounge een geschikte plek zijn voor uw personeelsfeest in Rotterdam. Maar komt u met bijvoorbeeld 1000 of zelfs 2500 personen dan kunt u volledige dekken gebruiken voor uw zeer bijzondere personeelsfeest in Rotterdam. Het maakt dus niet uit met hoeveel personen u wenst te komen, voor iedere groep hebben we een passende zaal en ambiance voor het personeelsfeest in Rotterdam.

Invulling personeelsfeest in Rotterdam

Ook voor de invulling van uw personeelsfeest in Rotterdam bent u bij ons aan het goede adres. Het ss Rotterdam biedt een full-service event team om u te adviseren bij alle mogelijkheden voor de invulling van uw personeelsfeest in Rotterdam. Als het gaat om catering, entertainment, thema’s, sprekers, techniek en audiovisuele ondersteuning, uw personeelsfeest in Rotterdam heeft onze volle aandacht.

Alle mogelijkheden voor uw personeelsfeest in Rotterdam

We bieden tevens complete arrangementen voor de invulling van uw personeelsfeest in Rotterdam waarin alle details zijn opgenomen. U krijgt dan een transparante all-in prijs per persoon, zodat u niet voor verrassingen komt te staan bij de organisatie van uw personeelsfeest in Rotterdam.

De onderstaande zaken zitten in het arrangement voor een personeelsfeest in Rotterdam opgenomen:Personeelsfeest in Rotterdam

 • Drankjes uit het Hollands Assortiment
 • Tafelgarnituren
 • Warme en koude hapjes
 • Midnightsnack
 • Personeelskosten
 • Facilitaire kosten

Neem direct met ons contact op voor de organisatie van uw personeelsfeest in Rotterdam! Tip: Bekijk ook de mogelijkheden van personeelsfeest in Rotterdam bij ons zusterhotel Hotel New York.

 

Nieuws

  Proef de nieuwe gerechten van Lido Grill

  Restaurant Lido Grill, gelegen op het Promenade Deck aan boord van het ss Rotterdam, presenteert je graag de nieuwe menukaart. Aan deze nieuwe menukaart is een aantal nieuwe gerechten toegevoegd. Nieuwe gerechten Op de nieuwe menukaart ...
  Lees meer...
Naar het nieuws

Locatie

HOE KOM IK BIJ HET SS ROTTERDAM?

Bezoekadres ss Rotterdam:
3e Katendrechtsehoofd 25, 3072 AM Rotterdam.

Het ss Rotterdam is goed bereikbaar met de auto en met het openbaar vervoer, zowel over land en over water. Het parkeerterrein naast het schip biedt plaats aan 580 auto's.
Routeplanner

Agenda

Complete agenda