De boeg, de brug of de machinekamer bekijken kan met een rondleiding op het ss Rotterdam. Elke dag kunt u met een rondleiding het ss Rotterdam ontdekken. De restaurants en andere publieke ruimtes zijn vrij toegankelijk.

“Geweldig al die historische verhalen van de enthousiaste Shiphosts!”

Rondleiding op het ss Rotterdam

U heeft de keuze uit de volgende mogelijkheden voor een rondleiding op het ss Rotterdam:

Audiofoon rondleiding op het ss Rotterdam

Met een audiofoon gaat u op eigen gelegenheid onder andere naar de brug en de kapiteinshut, met de rondleiding Uitwaaien & Zwaaien ontdekt u de bovengelegen dekken. Met de Rondleiding Stoom & Chroom door de machinekamer loopt u onder begeleiding een rondleiding. Een combinatie van beide is mogelijk met de Rotterdam Compleet Rondleiding. Onderweg kunt u ook luisteren naar de enthousiaste verhalen van de Shiphosts en genieten van een kopje koffie of een lunch.

Leuke rondleiding voor kids op het ss Rotterdam

Voor kinderen is er een Kapiteinspaspoort met leuke vragen en opdrachten. Met de Uitwaaien & Zwaaien Rondleiding kunnen kinderen Shuffleboard spelen, morse code leren en oefenen met scheepsknopen. Na afloop ontvangen ze een leuk Kapiteinsdiploma.

Een rondleiding op het ss Rotterdam is een leuke dag weg voor iedereen.

 

Nieuws

    Proef de nieuwe gerechten van Lido Grill

    Restaurant Lido Grill, gelegen op het Promenade Deck aan boord van het ss Rotterdam, presenteert je graag de nieuwe menukaart. Aan deze nieuwe menukaart is een aantal nieuwe gerechten toegevoegd. Nieuwe gerechten Op de nieuwe menukaart ...
    Lees meer...
Naar het nieuws

Locatie

HOE KOM IK BIJ HET SS ROTTERDAM?

Bezoekadres ss Rotterdam:
3e Katendrechtsehoofd 25, 3072 AM Rotterdam.

Het ss Rotterdam is goed bereikbaar met de auto en met het openbaar vervoer, zowel over land en over water. Het parkeerterrein naast het schip biedt plaats aan 580 auto's.
Routeplanner

Agenda

Complete agenda