Gaat u op reis met de Holland America Line en wilt u voor de reis al helemaal in de cruise stemming komen? Kom voor uw reis overnachten aan boord van het ss Rotterdam, het voormalige vlaggenschip van de Holland America Line.

“De samenwerking met het ss Rotterdam is ideaal, wij konden de auto parkeren en slapen aan boord van een echt schip!”

Rotterdam Holland America Line

Het ss Rotterdam heeft al vele wereldzeeën mogen bevaren en dat maakt uw reis al bijzonder om hier een voorproefje te nemen op uw echte cruise vakantie. Het ss Rotterdam heeft 254 gerenoveerde hotelkamers onderverdeeld in verschillende thema’s zoals de Bahama’s en Manhattan. Hier kunt u gebruik maken van de 580 parkeerplaatsen  die voor het schip gelegen zijn. Vanuit hier kunt u gemakkelijk naar de Cruise Terminal reizen waar uw grote reis begint. Onze Shuttleservice brengt u gratis vanaf het ss Rotterdam naar de Cruise Terminal. Zo kunt u relaxed uw vakantie beginnen en hoeft u zich geen zorgen te maken om uw auto want die staat geparkeerd voor het ss Rotterdam.

Rotterdam Holland America Line

ms Rotterdam, opvolger van het ss Rotterdam

ms Rotterdam is het zesde schip van de vloot van Rotterdam Holland America Line. De eerste Rotterdam voer in 1872 voor het eerst uit en was het begin van een Rotterdam Holland America Line traditie van elegant cruisen en onberispelijke service die voortduurt met het ss Rotterdam.

De elegante en middelgrote ms Rotterdam staat garant voor een absolute topcruise, want dit cruiseschip is onderdeel van Rotterdam Holland America Line. ms Rotterdam verzekert u van ultieme ervaringen aan boord met haar sierlijke combinatie van klassieke cruiseschipkenmerken en geavanceerde extra’s.

Reserveren

U kunt een kamer reserveren (via boek nu knop) voor uw cruise en daarnaast uw auto parkeren op het parkeerterrein van het ss Rotterdam. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en de kosten? Dan kunt u contact opnemen met onze reserveringsafdelingen via het nummer 010 – 297 30 97 of stuur een mail naar reserveringen@ssrotterdam.nl.

boek_nu_button

Mogelijkheden

 • Gratis wifi
 • Room Service
 • Laptop kluis
 • Mini bar
 • Flatscreen TV
 • Klimaatbehandeling
 • Nespresso-apparaat en theefaciliteiten
 • Huisdieren zijn niet toegestaan
 

Nieuws

  Proef de nieuwe gerechten van Lido Grill

  Restaurant Lido Grill, gelegen op het Promenade Deck aan boord van het ss Rotterdam, presenteert je graag de nieuwe menukaart. Aan deze nieuwe menukaart is een aantal nieuwe gerechten toegevoegd. Nieuwe gerechten Op de nieuwe menukaart ...
  Lees meer...
Naar het nieuws

Locatie

HOE KOM IK BIJ HET SS ROTTERDAM?

Bezoekadres ss Rotterdam:
3e Katendrechtsehoofd 25, 3072 AM Rotterdam.

Het ss Rotterdam is goed bereikbaar met de auto en met het openbaar vervoer, zowel over land en over water. Het parkeerterrein naast het schip biedt plaats aan 580 auto's.
Routeplanner

Agenda

Complete agenda