Het ss Rotterdam is met haar 254 moderne stijlvol ingerichte hotelkamers het meest Rotterdamse hotel van de stad! Dit prachtig gerenoveerde schip is een inspirerende omgeving en zorgt ervoor dat u er echt helemaal uit bent.

ss Rotterdam Hotel

Het ss Rotterdam heeft 254 kamers en is het meest Rotterdamse hotel van de stad! Dit prachtig gerenoveerde schip is een inspirerende omgeving en zorgt ervoor dat u er echt helemaal uit bent. Bekijk alvast de mogelijkheden:

Unieke beleving in ss Rotterdam Hotel

Alle 576 originele ‘hutten’ op het ss Rotterdam zijn opnieuw gestyld tot 254 moderne kamers, ingericht in de sfeer van de jaren ’50. De hotelkamers zijn allemaal verschillend van vorm, inrichting en kleur. Tevens zijn er nog enkele bijzondere luxe suites.

boek_nu_button

“ss Rotterdam, een unieke belevenis voor iedereen!”

Neem contact met de afdeling reserveringen@ssrotterdam-hotel.nl voor meer informatie over de mogelijkheden of bel +31 10 297 30 97

ss Rotterdam Katendrecht Kade Havenss Rotterdam Stoomschip Schip Haven

Hoe vindt u ons hotel in Rotterdam

Op ons eigen parkeerterrein zijn 580 parkeerplaatsen. Het ss Rotterdam is goed bereikbaar en is vlakbij het centrum van Rotterdam. Ook met WaterTaxi en metro bent u zo op uw bestemming in de regio. Ideaal bereikbaar voor uw overnachting in stijl!

Kom aan boord van hotel ss Rotterdam, boek nu!

Faciliteiten

 • Gratis wifi
 • Room Service
 • Laptop kluis
 • Mini bar
 • Flatscreen TV
 • Klimaatbehandeling
 • Nespresso-apparaat en theefaciliteiten
 • Huisdieren zijn niet toegestaan
 

Nieuws

  Proef de nieuwe gerechten van Lido Grill

  Restaurant Lido Grill, gelegen op het Promenade Deck aan boord van het ss Rotterdam, presenteert je graag de nieuwe menukaart. Aan deze nieuwe menukaart is een aantal nieuwe gerechten toegevoegd. Nieuwe gerechten Op de nieuwe menukaart ...
  Lees meer...
Naar het nieuws

Locatie

HOE KOM IK BIJ HET SS ROTTERDAM?

Bezoekadres ss Rotterdam:
3e Katendrechtsehoofd 25, 3072 AM Rotterdam.

Het ss Rotterdam is goed bereikbaar met de auto en met het openbaar vervoer, zowel over land en over water. Het parkeerterrein naast het schip biedt plaats aan 580 auto's.
Routeplanner

Agenda

Complete agenda