Tips voor lunchen in Rotterdam met daarbij een prachtig uitzicht op Rotterdam of de Nieuwe Maas? Dan is het ss Rotterdam de perfecte locatie!

Als voormalig vlaggenschip van de Holland-Amerika Lijn en cruiseschip heeft het ss Rotterdam vele wereldzeeën bevaren. Ontdek de vele verhalen van La Grande Dame en beleef de authentieke sfeer tijdens tips voor lunchen in Rotterdam. Het ss Rotterdam ligt permanent aangemeerd in Rotterdam en is makkelijk bereikbaar.

Lunchen rotterdam tips

Op het ss Rotterdam kunt u heerlijk lunchen met een werelds uitzicht op de Maas en de prachtige skyline van de dynamische stad!”

Tips voor lunchen in Rotterdam op het ss Rotterdam

Op het ss Rotterdam kunt u heerlijk lunchen in een aparte noch sfeervolle omgeving!

Het ss Rotterdam biedt verschillende mogelijkheden voor een heerlijke lunch. Voor tips voor lunchen in Rotterdam kunt u onder andere terecht in het Lido Restaurant. Het Lido, gesitueerd op het Promenade Deck met uitzicht op de kade en de Euromast, kenmerkt zich door de vele ramen en het vrije gevoel dat u krijgt wanneer u eenmaal voet zet in deze schitterende ruimte. Het Lido beschikt ook over een eigen terras waar u heerlijk kunt vertoeven en genieten. Geniet in het Lido Restaurant waar het bruist of proef de sfeer in de Captains Lounge.

Het Lido Restaurant

Het Lido Restaurant kent een lage drempel met een warme en vrolijke uitstraling, waar de hele dag geproefd kan worden van veel lekkers. Bij stralend weer is het goed toeven op het aangrenzende terras; een schitterend buitendek met een prachtig uitzicht over Rotterdam!

Bij mooi weer is het terras van het Lido de hele dag open voor iedereen die een broodje wil eten, een lekkere cocktail wil drinken of een kopje koffie met gebak wil bestellen. Een echte aanrader als het gaat om tips voor lunchen in Rotterdam.

De Captains Lounge

Na het lunchen nog een luxe kopje koffie drinken? Dat kan in de Captains Lounge! Deze schitterende ruimte is de nieuwste aanwinst en de ideale locatie om even te ontspannen onder het genot van diverse verassende koffie combinaties.

U kunt hier niet alleen voor een luxe kopje koffie terecht, maar voor tips voor lunchen in Rotterdam kunt u in onze Captains Lounge ook dagelijks vanaf 12:00 uur o.a. terecht voor een heerlijke High Tea met sandwiches, scones, hartige hapjes en andere lekkernijen.

Na de tips voor lunchen in Rotterdam toe aan iets anders?

Toch nog toe aan iets anders na de tips voor lunchen in Rotterdam? In de Captains Lounge zijn ook bijzondere cocktails verkrijgbaar, zoals een Synar cocktail met onder andere Artichokes liqueur. Maar uiteraard mogen de populaire Mojito en de Margarita ook niet ontbreken. Geniet van een overheerlijke cocktail met internationale allure op het ss Rotterdam!

Hoe vindt u ons restaurant in Rotterdam

Op ons eigen parkeerterrein zijn 580 parkeerplaatsen. Het ss Rotterdam is uitermate goed bereikbaar en ligt vlakbij het centrum van Rotterdam. Ideaal bereikbaar voor uw lunch in stijl!

Mogelijkheden voor tips voor lunchen in Rotterdam

Neem contact met de afdeling restaurant@ssrotterdam.nl voor meer informatie over de mogelijkheden wat betreft tips voor lunchen in Rotterdam of bel 010 -297 30 97.

 

Nieuws

    Proef de nieuwe gerechten van Lido Grill

    Restaurant Lido Grill, gelegen op het Promenade Deck aan boord van het ss Rotterdam, presenteert je graag de nieuwe menukaart. Aan deze nieuwe menukaart is een aantal nieuwe gerechten toegevoegd. Nieuwe gerechten Op de nieuwe menukaart ...
    Lees meer...
Naar het nieuws

Locatie

HOE KOM IK BIJ HET SS ROTTERDAM?

Bezoekadres ss Rotterdam:
3e Katendrechtsehoofd 25, 3072 AM Rotterdam.

Het ss Rotterdam is goed bereikbaar met de auto en met het openbaar vervoer, zowel over land en over water. Het parkeerterrein naast het schip biedt plaats aan 580 auto's.
Routeplanner

Agenda

Complete agenda