Heeft u trouwplannen en wilt u trouwen in Rotterdam? Dan bent u aan boord van het ss Rotterdam aan het juiste adres! Het schip is een unieke locatie voor deze onvergetelijke dag van jullie leven. Bij het ss Rotterdam is allen onder één dak te vinden.

” Trouwen in Rotterdam? Aan boord van het ss Rotterdam is alles mogelijk, van ceremonie tot huwelijksnacht in één van onze prachtige bruidssuites.”

Officiële trouwlocatie Rotterdam

Trouwen in Rotterdam, geef uw ja-woord in Rotterdam aan boord van het voormalige vlaggenschip van de Holland-Amerika lijn, het ss Rotterdam.Het ss Rotterdam is een officiële trouwlocatie waar de huwelijksvoltrekking kan plaats vinden. De gehele dag kan plaatsvinden bij het ss Rotterdam aan boord. Zo is het mogelijk om te feesten, trouwen, een fotoreportage te maken en te overnachten.

Trouwen in Rotterdam

Uw huwelijksdag; een dag om nooit te vergeten! Trouwen in Rotterdam kan officieel plaats vinden aan boord van het schip! Het ss Rotterdam is door de gemeente Rotterdam benoemd tot een officiële trouwlocatie. De voltrekking kan plaatsvinden in de schitterende Grand Ballroom met dé trap, voor een bijzondere entree. Aansluitend kan een toost met Champagne en het aansnijden van de bruidstaart bij mooi weer plaatsvinden op het achterdek met schitterend uitzicht op de skyline van Rotterdam. Vervolgens kunt u voor het diner door naar de Smoking Room, de chef heeft een heerlijk menu voor u samengesteld, met eventueel een bijpassend wijnarrangement. Prachtige zalen voor het feest zijn onder meer de Ambassador Lounge, de La Fontaine Room of de Queen´s Lounge. Wilt u blijven overnachten? Het hotel heeft in totaal 254 kamers waar u en uw gasten in luxe kunnen verblijven.

Trouwen in Rotterdam 1 Trouwen in Rotterdam

Mogelijkheden bespreken voor trouwen in Rotterdam

Wilt u meer informatie over trouwen in Rotterdam aan boord van het ss Rotterdam? Onze weddingplanners willen u graag verder helpen om deze dag onvergetelijk te maken. U kunt ze bereiken op 010 – 297 30 90, natuurlijk kunt u altijd vrijblijvend een afspraak maken!

 

 

Faciliteiten

 • 14 authentieke zalen
 • Wifi
 • Klimaatbehandeling
 • 580 parkeerplaatsen
 • Fietsverhuur
 

Nieuws

  Proef de nieuwe gerechten van Lido Grill

  Restaurant Lido Grill, gelegen op het Promenade Deck aan boord van het ss Rotterdam, presenteert je graag de nieuwe menukaart. Aan deze nieuwe menukaart is een aantal nieuwe gerechten toegevoegd. Nieuwe gerechten Op de nieuwe menukaart ...
  Lees meer...
Naar het nieuws

Locatie

HOE KOM IK BIJ HET SS ROTTERDAM?

Bezoekadres ss Rotterdam:
3e Katendrechtsehoofd 25, 3072 AM Rotterdam.

Het ss Rotterdam is goed bereikbaar met de auto en met het openbaar vervoer, zowel over land en over water. Het parkeerterrein naast het schip biedt plaats aan 580 auto's.
Routeplanner

Agenda

Complete agenda