Het ss Rotterdam is een officiële trouwlocatie en uiteraard kunt u bij ons terecht voor een compleet verzorgd feest. Verder is het mogelijk om een bruidsreportage te boeken. Het authentieke stoomschip heeft namelijk vele mooie fotogenieke plekjes voor een trouwfotografie Rotterdam. Het ss Rotterdam zorgt voor een onvergetelijke huwelijksdag!

“Het ss Rotterdam is de locatie om te trouwen en uw trouwfotografie Rotterdam te boeken.”

Een uniek hotel

Het ss Rotterdam biedt 254 comfortabele vier sterren kamers. Het bijzondere aan dit schip is dat het de wereldzeeën heeft bevaren als lijndienst van de Holland Amerika Lijn en cruiseschip. De hotelkamers zijn ingericht in drie verschillende kamertypes: Bahama’s, Manhattan en Original. U kunt het schip o.a. ook gebruiken als locatie voor uw trouwfotografie Rotterdam en een geweldige ervaring beleven.

Het ss Rotterdam straalt een jaren 50 sfeer uit en het ‘Love Boat’ gevoel. Aan boord vindt u veel historische elementen en kunstobjecten. De restaurants Club Room en het Lido Restaurant zijn zeer sfeervol. In de Ocean Bar en Captains Lounge kunt u o.a. genieten van een high tea, high wine, heerlijke cocktails en in het weekend is er live muziek. Kortom een unieke locatie voor uw trouwfotografie Rotterdam!

Trouwfotografie Rotterdam

Wilt u een unieke locatie voor uw trouwfotografie Rotterdam, dan bent u bij het ss Rotterdam aan het juiste adres. Dit unieke en authentieke stoomschip beschikt over vele fotogenieke plekjes waar u prachtige foto’s kunt maken zodat deze mooie dag nooit meer vergeten kan worden.

Mogelijke fotolocaties zijn:

Een trouwfotografie Rotterdam op het ss Rotterdam kost €100,-. U krijgt dan een uur de tijd om de foto’s te laten maken. De trouwfotografie Rotterdam zal begeleid worden door een medewerker van het ss Rotterdam. Deze persoon brengt u naar alle locaties waar u foto’s wilt maken.

Trouwarrangementen

Uw huwelijksdag; een dag om nooit te vergeten! Er zijn ook verschillende arrangementen te boeken bij het ss Rotterdam. Bent u opzoek naar een unieke locatie om uw trouwdag af te sluiten? Wilt u in slaap vallen met de gedachte dat u naar de Bahama’s vertrekt? Of gewoon ongestoord een waanzinnige dag op een passende manier een vervolg geven? Het ss Rotterdam is dé locatie om uw huwelijksdag in stijl af te sluiten met het Bruidssuite arrangement!

Verder is het ook mogelijk de voltrekking aan boord te laten plaatsvinden en een receptie, diner, en feestavond te laten organiseren. Om het helemaal compleet te maken kunt u bij het ss Rotterdam ook All-in trouwen.

Trouwfotografie Rotterdam

 

 

 

 

 

 

Reserveren?

Voor een trouwfotografie Rotterdam moet u altijd van tevoren reserveren omdat er begeleiding geregeld moet worden voor de dag van de bruidsreportage. U kunt reserveren via reserveringen@ssrotterdam.nl of bel naar 010 -297 30 97.

Let op! Betalingen dienen een week van te voren per credit card of op rekening voldaan te worden, tenzij anders overeengekomen.

Bereikbaarheid trouwfotografie Rotterdam

Het ss rotterdam is gemakkelijk te bereiken voor een trouwfotografie Rotterdam per auto, openbaar vervoer en per Watertaxi. Klik hier voor een uitgebreid overzicht van de bereikbaarheid.

Mogelijkheden

 • Trouwfotografie Rotterdam
 • Kosten €100,-
 • U krijgt 1 uur de tijd om foto’s te laten maken
 • Begeleiding van een medewerker
 • Alle zalen zijn toegestaan indien beschikbaar
 

Nieuws

  Proef de nieuwe gerechten van Lido Grill

  Restaurant Lido Grill, gelegen op het Promenade Deck aan boord van het ss Rotterdam, presenteert je graag de nieuwe menukaart. Aan deze nieuwe menukaart is een aantal nieuwe gerechten toegevoegd. Nieuwe gerechten Op de nieuwe menukaart ...
  Lees meer...
Naar het nieuws

Locatie

HOE KOM IK BIJ HET SS ROTTERDAM?

Bezoekadres ss Rotterdam:
3e Katendrechtsehoofd 25, 3072 AM Rotterdam.

Het ss Rotterdam is goed bereikbaar met de auto en met het openbaar vervoer, zowel over land en over water. Het parkeerterrein naast het schip biedt plaats aan 580 auto's.
Routeplanner

Agenda

Complete agenda