Op zoek naar unieke hotels Rotterdam? Dan bent u bij het voormalig stoomschip ss Rotterdam aan het goede adres. Eén van de unieke hotels Rotterdam aan de Rotterdamse Maas waar hij nu voorgoed ligt aangemeerd met 2 restaurants, 2 bars en waar verder nog veel meer te beleven is. Eén van de unieke hotels Rotterdam, het ss Rotterdam is makkelijk bereikbaar en vrij toegankelijk voor iedereen.

“Het ss Rotterdam, één van de unieke hotels Rotterdam met geweldig uitzicht over de skyline van Rotterdam!”

Unieke hotels Rotterdam

Het ss Rotterdam, is één van de meest unieke hotels Rotterdam. Het ss Rotterdam heeft een lange en rijke geschiedenis. “La Grande Dame” is gebouwd in Rotterdam, vertrokken uit Rotterdam en nu weer helemaal terug in Rotterdam! Het ss Rotterdam is met haar 254 kamers het meest Rotterdamse en unieke hotels Rotterdam! Dit prachtig gerenoveerde schip is een inspirerende omgeving en zorgt ervoor dat u er echt helemaal uit bent. Het ss Rotterdam, één van de unieke hotels Rotterdam is zeer goed bereikbaar en ligt vlakbij het centrum van Rotterdam. Een ideale uitvalsbasis om de stad te verkennen!  Bekijk alvast de mogelijkheden van dit unieke hotels Rotterdam:

Bijzondere beleving, unieke hotels Rotterdam

Alle 576 originele ‘hutten’ in het ss Rotterdam zijn opnieuw gestyled tot 254 moderne hotelkamers, ingericht in de designsfeer van de jaren ’50. Afhankelijk van de indeling en de locatie op het schip zijn de kamers onderverdeeld in 6 verschillende types en 3 verschillende thema’s: Bahama’s, Manhattan en Original. De hotelkamers bevinden zich op de dekken ‘Lower Promenade Deck’, ‘Main Deck’, ‘B-Deck’ en het ‘A-Deck’. Daarnaast zijn er op het ‘Boat’- en ‘Sun Deck’ nog een aantal bijzondere en luxe suites. De hotelkamers van dit unieke hotels Rotterdam zijn allemaal verschillend van vorm, inrichting en kleur.

Unieke hotels Rotterdam

Ondanks dat het schip niet vaart stapt u in een compleet andere wereld. De authentieke sfeer, de vele kunstwerken en de fiftiesstyle; het ss Rotterdam is een ontdekkingsreis vol verhalen. Wij verzorgen uw verblijf tot in de puntjes en hopen u met trots binnenkort op de loopplank te mogen verwelkomen in één van de meest unieke hotels Rotterdam, het ss Rotterdam.

Arrangementen in unieke hotels Rotterdam

Het ss Rotterdam biedt verschillende arrangementen aan om u een geweldige tijd te laten beleven aan boord van het voormalige cruiseschip. Van overnachting, tot diner, tot high tea, het ss Rotterdam biedt het allemaal aan. Kijk voor meer informatie over de arrangementen op de pagina arrangementen.

ss Rotterdam is goed bereikbaar!

Het meest unieke hotels Rotterdam, het ss Rotterdam, beschikt over een eigen parkeerterrein voor de deur. U kunt een dagkaart voor €15,- kopen. Hiermee kunt u in -en uitrijden. Daarnaast stoppen lijnbus en watertaxi bij het schip. Metrostation Rijnhaven is op 10 minuten afstand maar als hotelgast kunt u gebruik maken van onze shuttleservice!

Reserveren

Boek nu de beste prijs online voor een overnachting in één van de unieke hotels Rotterdam of neem contact op via reserveringen@ssrotterdam.nl voor meer informatie over de mogelijkheden of bel 010 – 297 90 97.

Hotel voorjaarsvakantie

Kom aan boord van het meest unieke hotels Rotterdam!

Faciliteiten

 • Gratis wifi
 • Room Service
 • Laptop kluis
 • Mini bar
 • Flatscreen TV
 • Klimaatbehandeling
 • Nespresso-apparaat en theefaciliteiten
 • Huisdieren zijn niet toegestaan
 

Nieuws

  Proef de nieuwe gerechten van Lido Grill

  Restaurant Lido Grill, gelegen op het Promenade Deck aan boord van het ss Rotterdam, presenteert je graag de nieuwe menukaart. Aan deze nieuwe menukaart is een aantal nieuwe gerechten toegevoegd. Nieuwe gerechten Op de nieuwe menukaart ...
  Lees meer...
Naar het nieuws

Locatie

HOE KOM IK BIJ HET SS ROTTERDAM?

Bezoekadres ss Rotterdam:
3e Katendrechtsehoofd 25, 3072 AM Rotterdam.

Het ss Rotterdam is goed bereikbaar met de auto en met het openbaar vervoer, zowel over land en over water. Het parkeerterrein naast het schip biedt plaats aan 580 auto's.
Routeplanner

Agenda

Complete agenda