Het ss Rotterdam biedt een compleet vergaderarrangement Rotterdam voor de invulling van uw zakelijke bijeenkomst. Alles wat u nodig heeft is in dit vergaderarrangement Rotterdam inbegrepen. U kunt dus zorgeloos aan boord van het ss Rotterdam komen vergaderen, wanneer u gebruik maakt van vergaderarrangement Rotterdam.

All-in vergaderen aan boord met het complete vergaderarrangement Rotterdam!

Alles inclusief in vergaderarrangement Rotterdam

Alles wat u nodig heeft is inbegrepen in het vergaderarrangement Rotterdam. U kunt een mooie vergaderruimte uitzoeken en daarbij uw vergaderarrangement Rotterdam aanpassen. Het ss Rotterdam biedt veel verschillende meeting room waarbij het vergaderarrangement Rotterdam gebruikt kan worden.

Ruimte voor het vergaderarrangement Rotterdam

Op de verschillende dekken aan boord liggen diverse meeting rooms waarbij het vergaderarrangement Rotterdam gebruikt kan worden. Bijvoorbeeld de zalen op het Main Deck, waar we een speciaal vergaderarrangement Rotterdam voor hebben samengesteld. Deze zalen hebben in het vergaderarrangement Rotterdam een eigen koffie lounge, de Barbados. Hier zijn verschillende onderdelen van het vergaderarrangement Rotterdam te verkrijgen. Ook kunt u uw vergaderarrangement Rotterdam uitbreiden met een rondleiding langs de originele ruimtes van het schip, zoals de machinekamer, brug en officiers vertrekken.

Wat zit er in het vergaderarrangement Rotterdam

Het complete vergaderarrangement Rotterdam zorgt ervoor dat u gemakkelijk kunt reserveren en op de dag zelf geen enkele zorg meer heeft. Het vergaderarrangement Rotterdam is zo compleet dat zelfs de techniek en ondersteunend personeel erin is opgenomen. Het vergaderarrangement Rotterdam is opgebouwd uit de onderstaande onderdelen:Vergaderarrangement Rotterdam

 • Koffie, thee en frisdranken gedurende de gehele dag
 • Zoetigheden bij het ontvangst en de ochtendpauze
 • Lunch in een authentieke zaal
 • Hartige snack tijdens de middagpauze
 • Watercooler in de zaal
 • Vergadermintjes
 • Bloknotes en pennen
 • Plasma met laptop
 • Flipover

Mocht u meer informatie wensen over vergaderarrangement Rotterdam dan staan we u graag te woord! Tip: Bekijk ook de mogelijkheden van vergaderarrangement Rotterdam bij ons zusterhotel Hotel New York.

 

Nieuws

  Proef de nieuwe gerechten van Lido Grill

  Restaurant Lido Grill, gelegen op het Promenade Deck aan boord van het ss Rotterdam, presenteert je graag de nieuwe menukaart. Aan deze nieuwe menukaart is een aantal nieuwe gerechten toegevoegd. Nieuwe gerechten Op de nieuwe menukaart ...
  Lees meer...
Naar het nieuws

Locatie

HOE KOM IK BIJ HET SS ROTTERDAM?

Bezoekadres ss Rotterdam:
3e Katendrechtsehoofd 25, 3072 AM Rotterdam.

Het ss Rotterdam is goed bereikbaar met de auto en met het openbaar vervoer, zowel over land en over water. Het parkeerterrein naast het schip biedt plaats aan 580 auto's.
Routeplanner

Agenda

Complete agenda