Wil je weekendje weg met kinderen? Het ss Rotterdam is de ultieme trekpleister als het om een weekendje weg met kinderen gaat. Zowel voor jong als oud is het ss Rotterdam goed vertoeven.

”Een weekendje weg met kinderen op het ss Rotterdam is fantastisch!”

Waarom kiezen voor het ss Rotterdam tijdens een weekendje weg met kinderen?

Het ss Rotterdam is een unieke locatie! Er is genoeg te doen als gast op het schip. Voor de kinderen zijn er 2 speelruimtes aanwezig aan boord, dus de kinderen hoeven zich tijdens het verblijf niet te vervelen. Het zogenoemde Kids check-in laat de kinderen zich als een volwaardige gast voelen.

Weekendje weg met kinderen 2 Weekendje weg met kinderen 1

Wat te doen tijdens een weekendje weg met kinderen in Rotterdam?

Er zijn verschillende bezienswaardigheden in Rotterdam die je tijdens een weekendje weg met kinderen kunt bezoeken. Wat dacht je van de pas geopende Markthal, de Diergaarde Blijdorp of het Centraal Station van Rotterdam? Je kunt ook goed shoppen in Rotterdam. De koopgoot en de Witte de Withstraat zijn de leukste winkelstraten van Rotterdam. Lekker eten is natuurlijk ook belangrijk. Een kindermenu in het Lido Restaurant van het ss Rotterdam biedt de ideale uitkomst!

Reserveer nu een overnachting

Met het hele gezin een overnachting aan boord van het ss Rotterdam, een lekker hapje eten in het Lido Restaurant, wat drinken in de Captains Lounge, een leuke film kijken in het theater of samen met de kinderen een rondleiding lopen over het hele schip; het kan allemaal aan boord van het schip.

Reserveer nu een direct een Family Room via reserveren@ssrotterdam.nl of 010 297 30 97.

Faciliteiten

 • Klimaatbehandeling
 • Föhn
 • Gratis wifi
 • Nespresso-apparaat en theefaciliteiten
 • Laptopkluis
 • Minibar
 • Flatscreen TV
 • Schoonmaak inclusief de prijs
 • Eigen badkamer
 

Nieuws

  Proef de nieuwe gerechten van Lido Grill

  Restaurant Lido Grill, gelegen op het Promenade Deck aan boord van het ss Rotterdam, presenteert je graag de nieuwe menukaart. Aan deze nieuwe menukaart is een aantal nieuwe gerechten toegevoegd. Nieuwe gerechten Op de nieuwe menukaart ...
  Lees meer...
Naar het nieuws

Locatie

HOE KOM IK BIJ HET SS ROTTERDAM?

Bezoekadres ss Rotterdam:
3e Katendrechtsehoofd 25, 3072 AM Rotterdam.

Het ss Rotterdam is goed bereikbaar met de auto en met het openbaar vervoer, zowel over land en over water. Het parkeerterrein naast het schip biedt plaats aan 580 auto's.
Routeplanner

Agenda

Complete agenda