Een weekendje weg ss Rotterdam op het stoomschip Rotterdam is een unieke ervaring met vele verhalen van La Grande Dame. De authentieke sfeer, de bijzondere kunstwerken en de ‘fifties’-stijl komen tot leven zodra u aan boord stapt!

“Weekendje weg ss Rotterdam neemt u mee terug naar de ‘fifties’-stijl!”

Alle 576 originele ‘hutten’ van het ss Rotterdam zijn opnieuw gestyled tot 254 moderne hotelkamers, ingericht in de designsfeer van de jaren ’50. Afhankelijk van de indeling en de locatie op het schip zijn de kamers onderverdeeld in 6verschillende types. De hotelkamers bevinden zich op de dekken: Lower Promenade Deck, Main Deck, B Deck en het A Deck. Daarnaast zijn er op het Boat Deck- en Sun Deck nog een aantal bijzondere en luxe suites. De hotelkamers zijn allemaal voorzien van de moderne faciliteiten en zijn verschillend van vorm, inrichting en kleur.

Schip-panorama-dag

De veelzijdigheid van een weekendje weg ss Rotterdam

Het ss Rotterdam biedt een unieke belevenis voor jong en oud. Eten, drinken, feesten, trouwen, overnachten, uitgaan, vergaderen, touren en werken; met een werelds uitzicht op de Maas en de prachtige skyline van Rotterdam.

Tijdens een weekendje weg ss Rotterdam kunt u naast het overnachten in één van de 254 hotelkamers heerlijk lunchen en dineren in één van onze mooie restaurants: het Lido of de Club Room.Voor het nuttigen van koude- en warme dranken kunt u terecht in de Ocean Bar, Captains Lounge of het Lido Terras. Hier beleeft u het echte cruisegevoel!

Rondleidingen tijdens een weekendje weg ss Rotterdam

Wie tijdens het weekendje weg ss Rotterdam nieuwsgierig is kan een rondleiding doen. U kunt kiezen voor de Rondleiding Rotterdam Compleet. Deze rondleiding laat u een groot deel van het schip zien en duurt ongeveer 1,5 uur. Daarnaast is er ook de Rondleiding Uitwaaien & Zwaaien. Bij deze rondleiding bezoekt u onder andere de boeg en de brug en duurt ongeveer een uur. Deze rondleiding is ook uitermate geschikt voor kinderen! Ook is er de Rondleiding Stoom & Chroom waarbij u een rondleiding door de machinekamer krijgt en duurt ongeveer ook een uur.

Weekendje weg ss Rotterdam

Boek nu uw weekendje weg ss Rotterdam

Boek nu de beste prijs om te overnachten op het ss Rotterdam of neem contact met de afdeling reserveringen@ssrotterdam.nl voor meer informatie over de mogelijkheden of bel 010-297 30 97.

ss Rotterdam aanbieding

Bereikbaarheid weekendje weg ss Rotterdam

Het ss Rotterdam beschikt over een eigen parkeerterrein met 580 parkeerplaatsen. Het ss Rotterdam aanbieding is uitermate goed bereikbaar en ligt vlakbij het centrum van Rotterdam. Ook met de WaterTaxi en de metro bent u zo op uw bestemming in de regio. Weekendje weg ss Rotterdam is ideaal bereikbaar om te overnachten in een aparte noch sfeervolle omgeving!

Faciliteiten

 • Gratis wifi
 • Bad/douche
 • Toilet
 • Föhn
 • Telefoon
 • Flatscreen tv
 • Minibar
 • Bureau
 • Klimaatbehandeling
 • Nespresso-apparaat en theefaciliteiten
 • Laptopkluis
 

Nieuws

  Proef de nieuwe gerechten van Lido Grill

  Restaurant Lido Grill, gelegen op het Promenade Deck aan boord van het ss Rotterdam, presenteert je graag de nieuwe menukaart. Aan deze nieuwe menukaart is een aantal nieuwe gerechten toegevoegd. Nieuwe gerechten Op de nieuwe menukaart ...
  Lees meer...
Naar het nieuws

Locatie

HOE KOM IK BIJ HET SS ROTTERDAM?

Bezoekadres ss Rotterdam:
3e Katendrechtsehoofd 25, 3072 AM Rotterdam.

Het ss Rotterdam is goed bereikbaar met de auto en met het openbaar vervoer, zowel over land en over water. Het parkeerterrein naast het schip biedt plaats aan 580 auto's.
Routeplanner

Agenda

Complete agenda