Wilt u een zaaltje huren in Rotterdam? Dan helpen we u graag verder, het ss Rotterdam heeft veel verschillende zalen. Van 12 authentieke zalen tot 30 meeting rooms, voor iedere groep een geschikte plek voor een zaaltje huren in Rotterdam. Wanneer u een zaaltje huren in Rotterdam dan is bijvoorbeeld de Grand Ballroom één van de meest geliefde zalen.

Dé plek om een zaaltje huren in Rotterdam!

Hoe kunt u een zaaltje huren in Rotterdam?

Wanneer u contact met ons opneemt over een zaaltje huren in Rotterdam, dan kunnen wij u hier alles over vertellen. We zullen u vragen voor hoeveel personen u een zaaltje huren in Rotterdam, zodat we kunnen kijken naar een goed passende zaal. Daarna zullen we u vragen wanneer u een zaaltje huren in Rotterdam, zodat we kunnen kijken naar de mogelijkheden.

Wat is er nog meer mogelijk naast een zaaltje huren in Rotterdam?

U kunt naast een zaaltje huren in Rotterdam, ook blijven overnachten. U kunt uw verblijf aan boord uitbreiden, zodat u niet alleen een zaaltje huren in Rotterdam maar ook hotelkamers. Of u kunt naast een zaaltje huren in Rotterdam ook heerlijk dineren in één van onze restaurants, het Lido of de Club Room. Wanneer u naast het zaaltje huren in Rotterdam ook wilt genieten van een rondleiding, dan kan dat ook, we kunnen dit gemakkelijk inpassen in uw programma.

Wanneer u een zaaltje huren in Rotterdam, dan kunnen we u passende arrangementen bieden

U wil een zaaltje huren in Rotterdam, dan bieden wij u passende arrangementen. Er is bijvoorbeeld het zaaltje huren in Rotterdam arrangement, waarbij alle uw wensen zijn vertaald in een passend arrangement. Het kan een feestelijke gelegenheid zijn of een zakelijke, alles kan in het zaaltje huren in Rotterdam arrangement.

Hieronder treft u enkele ideeen voor de invulling van uw zaaltje huren in Rotterdam arrangement:Zaaltje huren in Rotterdam

 • Party Time
 • Business Brunch
 • High Tea
 • Diner
 • Congres
 • Vergadering
 • Gala diner
 • Walking dinner
 • Buffet

Mocht u een zaaltje huren in Rotterdam, dan weet u ons vast te vinden! Tip: Bekijk ook zaaltje huren in Rotterdam bij ons zusterhotel Hotel New York.

 

Nieuws

  Proef de nieuwe gerechten van Lido Grill

  Restaurant Lido Grill, gelegen op het Promenade Deck aan boord van het ss Rotterdam, presenteert je graag de nieuwe menukaart. Aan deze nieuwe menukaart is een aantal nieuwe gerechten toegevoegd. Nieuwe gerechten Op de nieuwe menukaart ...
  Lees meer...
Naar het nieuws

Locatie

HOE KOM IK BIJ HET SS ROTTERDAM?

Bezoekadres ss Rotterdam:
3e Katendrechtsehoofd 25, 3072 AM Rotterdam.

Het ss Rotterdam is goed bereikbaar met de auto en met het openbaar vervoer, zowel over land en over water. Het parkeerterrein naast het schip biedt plaats aan 580 auto's.
Routeplanner

Agenda

Complete agenda