Say Yes to new memories

Vier je huwelijk
op het ss Rotterdam

Zeg ja in een romantische omgeving

Trouwen op het ss Rotterdam

Dit is jullie dag. Gracieus schrijdt je van de trap in de Grand Ballroom. Op het achterdek snijden jullie de taart aan terwijl de zon romantisch in de Maas zakt. En dan: schoenen uit, drankje in de hand en voetjes van de vloer met al jullie vrienden en familie in de sfeervolle Ambassador Lounge. Trouwen op het ss Rotterdam: écht een dag (en nacht) om nooit te vergeten!

Zalenoverzicht

Maak je entree via de trap van de Grand Ballroom, of straal op het balkon van de Sky Room. Kies één of meerdere van onze authentieke 12 zalen, die elk een eigen verhaal vertelt uit de bijzondere geschiedenis van onze prachtige schip!

Ondek de Zalen

Zo kan jullie mooiste dag eruit zien

Stel jullie eigen trouwdag samen

Van ontvangst tot ceremonie en van diner tot receptie en/of feest. Wat jullie wensen ook zijn, op het ss Rotterdam wordt jullie bruiloft tot in de puntjes verzorgd. Met maritieme klasse en de service en gastvrijheid van een luxe cruise. Kies één of meerdere van onze authentieke twaalf zalen en overnacht in onze speciale bruidssuite. ‘Ja, ik wil!’

Ontvangst

Koffie, bruidssuikers en een uitgelaten, zinderende spanning. Jullie gasten worden alvast gastvrij ontvangen terwijl ze uitkijken naar jullie feestelijke aankomst. Na de koffieontvangst nemen de gasten plaats in de door jullie gekozen zaal. Dan is het moment daar: ‘Dames en heren, het bruidspaar!’

Ceremonie

Jullie zijn letterlijk ‘in de wolken’ wanneer je elkaar het ja-woord geeft in onze Sky Room. Of kiezen jullie voor de romantische Grand Ballroom? Welke zaal je ook kiest, wij zorgen voor twee bijzondere zetels en een terras met een uniek uitzicht: de skyline van Rotterdam. ‘Ja, ik wil!’

Receptie

Familie, vrienden, collega’s en kennissen… Ze staan allemaal in de rij om jullie te feliciteren! Er is ruimte voor een hapje, drankje en natuurlijk een bijzonder fotomoment: het aansnijden van de bruidstaart! Afhankelijk van je wensen, kan de catering de bruidstaart ook verzorgen.

Toost

‘Op het bruidspaar!’ Heb je geen behoefte aan een receptie, dan kun je er ook voor kiezen een korte toost te houden met een glaasje Cava, Prosecco of Champagne. Het is ook mogelijk nu de bruidstaart aan te snijden. ‘Proost op een lang en gelukkig huwelijk!’

Diner

Zijn de ergste zenuwen een beetje gezakt? Geniet dan van een culinair en intiem diner in de Sky Room. Wil je het graag groots aanpakken? Neem dan met familie en vrienden plaats aan de luxe gedekte tafels in één van de authentieke zalen. Eet smakelijk!

Feest

Van een traditionele openingsdans op de live muziek van een bandje tot een volle dansvloer die swingt op de tonen van een DJ. De mogelijkheden voor catering en entertainment zijn eindeloos. Wat jullie wensen ook zijn, we vullen ze graag voor jullie in.

Trouwreportage

Maak je dag extra bijzonder door een mooie reportage met een fotogenieke dame: het ss Rotterdam! De brug, de robuuste houten dekken, de prachtige zalen… Weer of geen weer, ons karakteristieke schip staat garant voor bijzondere plaatjes.

Bruidssuite

De eerste keer in slaap vallen als echtgenoten… Een bijzonder moment dat een minstens zo bijzondere plek verdient. Laat jullie romantische dag nog eens de revue passeren in het kingsize bed van een Executive Room en sluit een fantastische dag af in stijl!

Contactformulier

Enthousiast geworden en willen jullie contact met één van onze accountmanagers om de mogelijkheden voor jullie speciale dag te bespreken? Neem dan contact op via telefoonnummer +31 (0)10 – 297 30 90 of via het contactformulier.

Contactformulier

Ervaringen

Benieuwd wat andere bruidsparen van hun huwelijk aan boord vonden? Lees hun ervaringen en weet wat jullie kunnen verwachten!

Say Yes To New Memories

Ontdek de sfeer