Uw meeting aan boord

Het ss Rotterdam is een plek waar gasten op avontuur gaan, iets beleven. Met maar liefst 12 verschillende authentieke ruimtes en 30 meeting rooms voor vergaderingen. Ze hebben allemaal een eigen verhaal. En zo is het ss Rotterdam de perfecte locatie voor uw event. Zakelijk of feestelijk, vanaf tien tot meer dan tweeduizend personen kunt u op het schip uw wensen en die van uw gasten in vervulling laten gaan en uw doelstellingen realiseren!

Vergaderen aan boord in de luxe van een cruiseliner? Laat u voor een vergadering aan boord adviseren door onze professionele account managers, zij kunnen u alles vertellen over de mogelijkheden, de geschikte zaal en een passend arrangement. U kunt ook alvast een kijkje nemen bij de arrangementen of een zaal selecteren en een reserveringsverzoek aanvragen, wij nemen dan contact met u op!

Direct contact? Bel naar +31 10 206 65 33 of mail naar info@ssrotterdam-events.nl.

 

Nieuws

    Proef de nieuwe gerechten van Lido Grill

    Restaurant Lido Grill, gelegen op het Promenade Deck aan boord van het ss Rotterdam, presenteert je graag de nieuwe menukaart. Aan deze nieuwe menukaart is een aantal nieuwe gerechten toegevoegd. Nieuwe gerechten Op de nieuwe menukaart ...
    Lees meer...
Naar het nieuws

Locatie

HOE KOM IK BIJ HET SS ROTTERDAM?

Bezoekadres ss Rotterdam:
3e Katendrechtsehoofd 25, 3072 AM Rotterdam.

Het ss Rotterdam is goed bereikbaar met de auto en met het openbaar vervoer, zowel over land en over water. Het parkeerterrein naast het schip biedt plaats aan 580 auto's.
Routeplanner

Agenda

Complete agenda