Reserveer een kamer op het ss Rotterdam

,

Executive Boardrooms

Luxe vergaderzalen geschikt voor kleinere zakelijke bijeenkomsten.

De Executive Boardrooms zijn gelegen op het Main Deck en het Sun Deck. Alle vergaderzalen bieden gratis wifi, luchtbehandeling en zicht op de haven of skyline van Rotterdam. Daarnaast zijn de Executive Boardrooms uitgerust met design meubilair en moderne apparatuur. De exclusiviteit en grootte van de vergaderruimtes maken de Executive Boardrooms geschikt voor diverse zakelijke bijeenkomsten.

Main Deck

De vergaderruimtes op het Main Deck zijn groter dan de vergaderruimtes op het Sun Deck, de maximale capaciteit is 60 personen in theateropstelling. Op het Main Deck is het daarnaast ook mogelijk om te kiezen voor opstellingen in: school, u-vorm, vergadering en banket. Bovendien zijn de boardrooms op het Main Deck ook goed te gebruiken als breakout rooms bij congressen.

Sun Deck

De vergaderruimtes op het Sun Deck zijn kleiner dan de vergaderruimtes op het Main Deck, de maximale capaciteit is 17 personen in vergadering opstelling. Daarnaast is het mogelijk om te kiezen voor een u-vorm opstelling. Op het Sun Deck vindt u ook de sfeervolle Business Lounge.

U kunt uw bijeenkomst uitbreiden met compleet vergaderarrangement of genieten van een lunch in het Lido of een diner in de luxe Club Room. Voor meer mogelijkheden, neem contact met ons op.

Onze professionele audiovisuele afdeling aan boord draagt zorg voor het plaatsen van extra AV apparatuur welke afgestemd is op de unieke ruimte.

Kenmerken

Zaal naam:

Executive Boardrooms


Geschikt voor:

Vergadering


Zaal capaciteit:

Tot 60 personen


Mogelijke opstellingen:

  • TheaterOpstelling - WestCord Hotels
  • ConferenceOpstelling - WestCord Hotels
  • SchoolOpstelling - WestCord Hotels
  • U-vormOpstelling - WestCord Hotels

Zaal kenmerken:

  • Daglicht
  • Gratis wifi
  • Luchtbehandeling
  • Parkeermogelijkheid

Boardrooms op het ss Rotterdam

Reserveer een kamer op het ss Rotterdam

,