Reserveer een kamer op het ss Rotterdam

,

Promenade Deck

Veel ruimte en diversiteit voor grote evenementen en gezelschappen!

Op het Promenade Deck bevinden zich de Queen’s Lounge, het Theatre en de Atlantic Promenade. De combinatie van deze zalen op dit complete dek biedt veel ruimte en diversiteit voor grote evenementen en grote gezelschappen. Elke ruimte op het Promenade Deck heeft zijn eigen sfeer, dit geeft uw evenementen een ongekende veelzijdigheid!

De Queen’s Lounge kan bijvoorbeeld gebruikt worden als ontvangst- en/of pauzeruimte en het Theatre als plenaire ruimte. Maar ook voor meer feestelijke bijeenkomsten: zo kan het Theatre bijvoorbeeld worden omgebouwd tot nachtclub en kan de Queen’s Lounge dienst doen als receptie of loungeruimte. De Atlantic Promenade bevindt zich aan de zijkant en verbindt de Queen’s Lounge en het Theatre aan elkaar. De Atlantic Promenade is daarnaast voorzien van daglicht, door de grote ramen met uitzicht op de Maas.

Bekijk de verschillende zalen voor alle opstellingsmogelijkheden per zaal. Indien in de Queen’s Lounge en het Theatre wordt uitgegaan van theateropstelling, dan kunnen hierin gezamenlijk maximaal 650 personen terecht.

Onze professionele audiovisuele afdeling aan boord draagt zorg voor het plaatsen van extra AV apparatuur welke afgestemd is op de unieke ruimte.

Kenmerken

Zaal naam:

Promenade Deck


Geschikt voor:

Bruiloft, Congres, Evenement


Zaal capaciteit:

500+ personen


Zaal kenmerken:

  • Daglicht
  • Gratis wifi
  • Luchtbehandeling
  • Parkeermogelijkheid

Reserveer een kamer op het ss Rotterdam

,