Terwijl de zon heerlijk schijnt en de feestelijke maand december nog best ver weg lijkt, zijn wij alweer volop bezig met alle voorbereidingen voor de feestdagen. Sluit 2016 in stijl af en geef uw collega’s, relaties of familie een unieke beleving en ervaar de grandeur van dit iconische schip. Of het nu gaat om een feestelijke borrel, culinair diner of een bijzondere eindejaarsmeeting, alles is op maat voor u te verzorgen.

“Geniet in december van een feestelijke sfeer aan boord van het ss Rotterdam!”

ss Rotterdam in intieme sfeer

Het ss Rotterdam is dé locatie bij uitstek voor het ultieme feestdagen gevoel. In december kunt u bij ons aan boord genieten van de gezellige en intieme feestdagen. Zo zijn het hotel, de restaurants en de zalen volledig in kerstsfeer gedecoreerd. Ontdek zelf de onbegrensde mogelijkheden met maar liefst 12 verschillende authentieke ruimtes met elk hun eigen verhaal en 29 meeting rooms voor vergaderingen. Borrel het nieuwe jaar in tijdens uw feestelijke borrel in de hooggelegen Sky Room of in de nachtclub Ambassador Lounge. Neem voor uw diner plaats in de sfeervolle Odyssee Room, stijlvolle Grand Ballroom of de bijzondere Queen’s Lounge. Vanaf tien tot meer dan tweeduizend personen kunt u op het schip uw wensen en die van uw gasten in vervulling laten gaan!

Kerstborrel | Vanaf €20,- p.p.

Met uw eigen kerstborrel aan boord verrast u uw gasten. U kunt borrelen in één van onze openbare bars en als u liever privé zit met uw gezelschap dan is het uiteraard ook mogelijk om een exclusieve zaal voor uw gezelschap te verzorgen. Gedurende twee uur worden dranken uit het assortiment geserveerd omlijst met een tafelgarnituur en exquise koude en warme hapjes. Daarnaast zijn er nog vele mogelijkheden om uw kerstborrel feestelijk uit te breiden.

  • Vanaf €20,- p.p. Kerstborrel Arrangement in een openbare bar
  • Vanaf €37,50 p.p. Kerstborrel Arrangement in een exclusieve zaal

Kerstdiner | Vanaf €49,50 p.p.

Geniet in één van de prachtige zalen aan boord van het ss Rotterdam van een uitgeserveerd 3-, 4- of 5-gangen kerstdiner. U wordt verwelkomd met een aperitief en daarna neemt u plaats aan een feestelijk gedekte tafel waar u kunt genieten van een 4 uur durend culinair diner.  De chef heeft zich voor de invulling van het Kerstmenu uiteraard laten inspireren door de Christmas Cruise gedachte.

  • Vanaf €49,50 p.p. 3-gangen kerstdiner (Inclusief onbeperkt bier/fris/wijn €69,50 p.p.)
  • Vanaf €54,50 p.p. 4-gangen kerstdiner (Inclusief onbeperkt bier/fris/wijn €74,50 p.p.)
  • Vanaf €62,50 p.p. 5-gangen kerstdiner (Inclusief onbeperkt bier/fris/wijn €82,50 p.p.)

Kerstbuffet | Vanaf €52,50 p.p.

Houdt u van veel keuze? Dan heeft u ook de mogelijkheid om te genieten van een 4-gangen kerstbuffet. U wordt verwelkomd met een aperitief en daarna neemt u plaats aan een feestelijk gedekte tafel waar u kunt genieten van een culinair diner. De chef adviseert u graag bij het samenstellen van uw eigen gerecht.

  • Vanaf €52,50 p.p. 4-gangen kerstbuffet (Inclusief onbeperkt bier/fris/wijn €72,50 p.p.)

Mocht u op een andere leuke manier het jaar willen afsluiten of het nieuwe jaar willen beginnen…laat het ons dan weten en dan maken we een op maat gemaakt voorstel voor u!

Meer informatie

Wenst u meer informatie of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen, dan kunt u contact opnemen met één van onze onderstaande Account Managers via telefoonnummer +31 10 297 30 90 of door een e-mail te sturen naar info@ssrotterdam-events.nl.

zomerse-groetjes