Het aftellen is dan nu echt begonnen

100 dagen tot DELA EK Beachvolleybal

Het aftellen is dan nu echt begonnen. Over precies 100 dagen start het EK Beachvolleybal. Nederland kan van 15 tot en met 22 juli 2018 ruim een week lang genieten van prachtige wedstrijden. Het ss Rotterdam vormt net zoals in 2015 tijdens het WK Beachvolleybal nu opnieuw het decor voor het EK Beachvolleybal deze zomer.

 

Aftelklok onthuld

In de vier speelsteden van het DELA EK Beachvolleybal, Den Haag, Utrecht, Apeldoorn en Rotterdam, onthulde de organisatie vandaag een grote aftelklok. In Rotterdam had Rebekka Kadijk de eer om de aftelklok te onthullen bij het ss Rotterdam, samen met General Manager Ton Wesselink. Nog 100 dagen en dan kunnen we deze zomer weer genieten van topvolleybal.

 

Loting 1 juni

Aan het DELA EK Beachvolleybal mogen per gender minimaal 4 Nederlandse team meedoen, in ieder stad 1 mannen- en 1 vrouwenteam. Op 1 juni 2018 vindt de loting voor het DELA EK Beachvolleybal plaats. Daarna worden de teams ingedeeld per speelstad en wordt de poule-indeling bekendgemaakt en weten we dus welke teams er in Rotterdam spelen.

 

Vrijwilligers

Wil jij het evenement van dichtbij meemaken en voel jij je aangesproken om op een eenvoudige manier als vrijwilliger te helpen bij het grootste (top)sportevenement in Nederland? Meld je dan nu alvast aan als vrijwilliger via de website van Eventmakers.

 

Sfeerimpressie

Ben jij benieuwd naar hoe het event er uit gaat zien? Bekijk dan deze sfeerimpressie.