Welkom aan boord

ss Rotterdam

Boek een kamer op het ss Rotterdam

,

Welkom

Om alles uit uw verblijf te halen informeren wij u graag over alle mogelijkheden die het ss Rotterdam u kan bieden en natuurlijk de stad. Aan boord hebben wij dagelijks activiteiten waaraan u kunt deelnemen. Uiteraard heeft de stad Rotterdam u ook erg veel te bieden en kunt u tijdens uw verblijf op ontdekking gaan. Hieronder geven wij u graag meer informatie en tips over wat het ss Rotterdam en de stad u kunnen bieden tijden uw verblijf.

Binnenkort stapt u aan boord en in het avontuur! Ontdek de rijke historie, alle weetjes en bijzondere verhalen uit ruim veertig jaar roemruchte stoomvaartgeschiedenis met één van de rondleidingen. Niet vies van een beetje extra spanning? Laat je dan opsluiten in onze Escape Room! Ook aan onze jonge gasten is gedacht, laat je fantasie de vrije loop in de Playmobil Room. Zin om te shoppen? Bezoek dan onze Lynbaan Shop.

Activiteiten aan boord

Rondleidingen

Reis met één van de audiofoon rondleidingen door het verleden en flaneer als een wereldreiziger over de dekken en door de stijlvolle zalen. Of daal met onze enthousiaste shiphosts af in de imposante machinekamer met haar glimmend chromen bedieningspanelen. De rondleidingen vinden dagelijks plaats. Klik hier voor meer informatie over de rondleidingen of om de rondleiding te reserveren. Uiteraard kunt u ook altijd contact opnemen door te mailen naar reserveringen@ssrotterdam.nl of te bellen naar: 010 – 297 30 97.

Rondleidingen

Combinatie tickets

In combinatie met de Uitwaaien & Zwaaien rondleiding aan boord van het ss Rotterdam kunt u ook voordelig een ticket voor één van de vele andere attracties in Rotterdam kopen. Ontdek niet alleen hoe het cruiseleven er vroeger aan boord uitzag, maar ontdek ook de Euromast, Spido, Miniworld, Maritiem Museum, Splashtours, Sightseeing Rotterdam, Pannenkoekenboot, Rondje Rotterdam en Futureland. Vind hier alle attracties die u kunt boeken als combinatietickets.

Combinatie tickets

Escape Room

Ontrafel de geheimen en ontsnap op tijd. De deur van de koelcel valt met een ijskoude klik achter je in het slot, de tijd loopt. Er is nu geen ontkomen meer aan… Los de raadsels op, leg de juiste verbanden, werk samen als een team en probeer binnen 60 minuten alle mysterieuze geheimen van de kapitein te ontrafelen. Klik hier om uw Escape room tijdens u verblijf te reserveren. De escape room is te spelen met minimaal 4 personen. Komen jullie er het snelst uit?

Escape Room

Dineren

Voor fijnproevers en culinaire kenners, voor liefhebbers van grillgerechten en gezellige eters of voor een kleine hap op het terras. Kom genieten in onze restaurants.

Lido Grill

Van een uitgebreid ontbijtbuffet tot de smakelijkste gerechten uit onze KOPA houtskooloven. Wat vroeger Café de la Paix was, is nu het altijd bruisende Lido Grill op het Promenade Deck. Geniet in een ongedwongen sfeer van je ontbijt, lunch of diner en natuurlijk van die fantastische skyline! Wij adviseren u een reservering te maken, dit kan via de website, door te mailen naar reserveringen@ssrotterdam.nl of te bellen naar: 010 – 297 30 97.

Lido Grill

Restaurant Club Room

Tafel in stijl in Restaurant Club Room op het ss Rotterdam en laat je verrassen door de gerechten van de chef-kok en de wijnsuggesties van de maître-sommelier. Geniet van de verfijnde gerechten uit onze open (internationale) keuken met een Franse twist. Van seizoen gerechten tot ongeëvenaarde klassiekers. In Restaurant Club Room op het Promenade Deck draait alles om smaak en finesse. Wij adviseren u een reservering te maken, dit kan via de website, door te mailen naar reserveringen@ssrotterdam.nl of te bellen naar: 010 – 297 30 97.

Restaurant Club Room

Drinken

Een borrel aan de bar of een cocktail with a view? Van een kopje koffie met iets lekkers tot een ontspannen drankje aan het eind van een avontuurlijke dag. Je bent welkom in één van onze bars. Een High Tea, cocktail, gin tonic of gewoon een goede kop koffie. Geniet en kom even helemaal tot rust in het New York van de fifties of struin langs de vitrines en reis door het roemruchte verleden van ons schip.

Drinken

Boek een kamer op het ss Rotterdam

,