Beachveld de Kaap

Beachveld de Kaap

Beachveld de Kaap is vanaf dinsdag 10 mei t/m 20 oktober voor het tweede jaar op rij ‘The place to be’.

Om Beachveld de Kaap te introduceren, gaan we enkele jaren terug naar het WK Beachvolleybal in 2015 en het EK Beachvolleybal in 2018. Wat waren dit geweldige evenementen voor Rotterdam en in het bijzonder ook voor het ss Rotterdam omdat deze evenementen plaatsvonden op de kade voor het schip. Een beachvolleybalveld op de kade kon dus niet uitblijven. In samenwerking met het Sportbedrijf Rotterdam is dit initiatief ontstaan. Speciaal voor jou, op deze fantastische plek een bak zand vol sportplezier. Gebruik het veld met je buurman, je sportmaatjes of kom kijken bij één van de toernooien. Als het veld leeg staat kan iedereen het veld gebruiken tot het moment dat iemand komt die gereserveerd heeft.

Openingstijden en reserveren

Openingstijden

Het veld is dagelijks te gebruiken tussen 09:00 tot 22:00 uur.

Reserveren

Het is niet nodig om vooraf te reserveren. Wil je er nou toch zeker van zijn dat je gebruik kan maken van het beachveld? Stuur een mail naar events@sportbedrijfrotterdam.nl en geef hierin de dag, tijd en soort activiteit aan. Er zijn geen kosten verbonden aan de reservering, wel een hoop zweetdruppels.

 

Meer informatie

Programmering

Deze hele zomer is het beachvolleybalveld recreatief te gebruiken op de kop van de Kaap. Naast dit vrije karakter, worden er uiteraard ook diverse activiteiten geprogrammeerd op het veld waarvoor je je kunt inschrijven. Deze programmering wordt binnenkort bekend gemaakt via de website van het Sportbedrijf Rotterdam.

Meer informatie

Sunny Side Terrace

Wij mogen weer doen wat wij toch echt het leukst vinden; onze gasten bedienen! Maak naast ons bekende Lido Terras aan boord van het ss Rotterdam ook kennis met de verborgen parel van Rotterdam: Sunny Side Terrace. Op dit bijzondere plekje, op de kop van de Kaap, is het overdag genieten van de skyline van Rotterdam en zit je ’s avonds op de eerste rij voor een prachtige zonsondergang. En dat alles onder het genot  van een lekker hapje en drankje.

Sunny Side Terrace

The start of new memories

Ontdek de sfeer