Bereikbaarheid tijdens Koningsdag 2023

Het ss Rotterdam is tijdens Koningsdag 2023 slecht bereikbaar met de auto. Door de verwachte drukte en afsluitingen in het centrum van Rotterdam wordt aangeraden om zoveel mogelijk met het openbaar vervoer of de fiets te komen.

Wegens het bezoek van de Koninklijke familie aan Rotterdam zijn er verschillende afsluitingen en omleidingen rondom het centrum en de Erasmusbrug, wat voor verkeershinder zal zorgen.
Wij zullen daardoor moeilijker te bereiken zijn met de auto.

Kijk hier voor de verdere informatie over aangekondigde wegafsluitingen tijdens Koningsdag.

Gasten die het ss Rotterdam willen bezoeken tijdens Koningsdag 2023 worden daarom geadviseerd om gebruik te maken van het openbaar vervoer, zoals de bus, tram of metro. Het schip is gemakkelijk te bereiken via metrostation Rijnhaven, waarna een korte wandeling langs de Maas volstaat. Ook is het aan te raden om te fietsen naar het schip.

Het ss Rotterdam zal op Koningsdag dit oranje feestje uiteraard meevieren met onder andere dansers van het Scapino Ballet, de Koninklijke Uitwaaien & Zwaaien Tour en ook kan er onder het genot van een oranje tompouce naar de Koninklijke familie gezwaaid worden tijdens de vaartocht. Lees hier meer!

Door tijdig te vertrekken en rekening te houden met de verkeershinder, kan jij alsnog een gezellige dag beleven op dit historische schip aan de Maas.