Evenement

Nacht van de Kaap

Op zaterdag 7 september staat Katendrecht weer in het teken van het gezelligste festival dat Rotterdam kent: de Nacht van de Kaap! De historische en legendarische tijden van de Kaap als zeemanskwartier en uitgaansgebied komen weer tot leven op en rondom ons prachtige schip. Zing mee met de ode of dans tot diep in de nacht op funky tunes.

Tijden en tickets

Voor dit jaarlijkse evenement is een speciaal programma samengesteld op De Nacht van de Kaap. Zo kun je onder andere genieten van The Kik, Peter Blanker, De Wannabiezz en nog vele andere artiesten. Kijk voor het volledige programma op de website van Nacht van de Kaap.

Op dit moment zijn al 70% van de kaarten verkocht! Wil jij zeker weten dat je er ook dit jaar weer bij bent. Bestel dan snel je tickets via de ticketpagina van De Nacht van de Kaap.

Houdt onze evenementenpagina in de gaten voor het volledige programma aan boord.

Bereikbaarheid 

Op zaterdag 7 september 2019, de gehele dag, vindt bij ons op de kade en op het parkeerterrein het festival De Nacht van de Kaap plaats. Dit festival wordt opgezet op onze parkeerplaats en daarom gelden er voor zaterdag 7 september 2019 andere regels omtrent parkeren.

Zaterdag 7 september 2019 is het niet mogelijk om gebruik te maken van het parkeerterrein van het ss Rotterdam.

Er zijn een beperkt aantal plekken gereserveerd voor onze hotelgasten, restaurantgasten en personeel. Bezoekers van de Wereldhavendagen, De Nacht van de Kaap of overige bezoekers dienen de auto elders in de wijk te parkeren.