Evenement

Nacht van de Kaap

Op zaterdag 7 september staat Katendrecht weer in het teken van het gezelligste festival dat Rotterdam kent: de Nacht van de Kaap! De historische en legendarische tijden van de Kaap als zeemanskwartier en uitgaansgebied komen weer tot leven op en rondom ons prachtige schip. Zing mee met de ode of dans tot diep in de nacht op funky tunes.

Tijden en tickets

Voor dit jaarlijkse evenement is een speciaal programma samengesteld op De Nacht van de Kaap. Zo kun je onder andere genieten van The Kik, Peter Blanker, De Wannabiezz en nog vele andere artiesten. Kijk voor het volledige programma op de website van Nacht van de Kaap.

Op dit moment zijn al 70% van de kaarten verkocht! Wil jij zeker weten dat je er ook dit jaar weer bij bent. Bestel dan snel je tickets via de ticketpagina van De Nacht van de Kaap.

Houdt onze evenementenpagina in de gaten voor het volledige programma aan boord.

Bereikbaarheid 

Het zal dit weekend erg druk zijn op en om het schip en wegens de opbouw van De Nacht van de Kaap is de parkeerplaats gehalveerd, waardoor de bereikbaarheid beperkt is. Doordat dit weekend ook de Wereld Haven Dagen plaatsvindt in de stad, is het niet mogelijk om een watertaxi te reserveren. Wel varen zij af en aan naar diverse centrumlocaties. We adviseren hierom te reizen met het openbaar vervoer.