Drie Rotterdamse organisaties slaan de handen in één

Drive-In Bioscoop

Drive-In Bioscoop

Een film en uitzicht op de skyline van Rotterdam

Samen met Greenwheels en Pleinbioscoop slaat ss Rotterdam de handen ineen om op donderdag 30 september en vrijdag 1 oktober een Drive-In Bioscoop te organiseren. Dit is alleen niet zomaar een Drive-In Bioscoop. Je krijgt namelijk alleen toegang tot dit event met een geldig ticket en een rode VW up! deelauto van Greenwheels. Hiermee wordt dit de grootste deelauto Drive-In Bioscoop van Nederland. In je warme VW up! kun je met een drankje en een snack genieten van de film Little Miss Sunshine en kijk je uit op de skyline van Rotterdam. Tijdens de film hoef je de auto ook niet te verlaten. Snacks en drankjes kunnen online worden besteld.

Evenement informatie

De Drive-In Bioscoop zal plaatsvinden op het parkeerterrein van het ss Rotterdam. Aanvang op beide avonden zal om 19:30 uur zijn. Je ontvangt een tijdslot voor jouw aankomsttijd. De film zal starten om 20:30 uur en eindigen om 22:15 uur (er zal geen pauze zijn tijdens de film). De prijs voor een ticket is €25,- en met een reservering kunnen vier mensen in een VW up! echter wordt er geadviseerd om voor het beste zicht met zijn tweeën te komen.

Via de website van Greenwheels kunnen tickets gereserveerd worden.

Over de film: Little Miss Sunshine

In de Amerikaanse comedyfilm Little Miss Sunshine wordt de zevenjarige Olive Hoover gevolgd. Met een mislukte mental coach als vader, een puberende en niet-pratende broer, een oom met issues, verslaafde grootvader en een moeder die langzamerhand ook begint door te draaien is haar gezin op zijn zachtst bijzonder te noemen. Als Olive hoort dat ze mag meedoen aan de finale van de Little Miss Sunshine schoonheidswedstrijd, besluit het hele gezin van Albuquerque naar Californië te reizen in hun oude Volkswagenbusje.

the start of new memories

Ontdek de sfeer