Drive-in & Pick-up
High Tea & Spareribs

Geniet nu ook thuis van verschillende lekkernijen van het ss Rotterdam

Drive-in & Pick-up

De meest bijzondere plek waar je normaal gesproken o.a. kunt genieten van een smaakvolle High Tea of grillgerecht is toch echt wel het ss Rotterdam. Wegens groot succes kun je nu nog steeds thuis genieten van verschillende lekkernijen. Haal dus het ss Rotterdam in huis met onze speciale afhaalservice en een unieke beleving is gegarandeerd!

Wil je er liever weer op uit? Dan ontvangen wij je nu ook graag weer aan boord voor een High Tea, High Wine of een lunch en diner in Lido Grill.

High Tea

Zoete trek of hartige behoefte? Met een High Tea van het
ss Rotterdam zorgen wij voor veel thee, sandwiches, scones, hartige hapjes en andere lekkernijen. Uiteraard is er ook een vegetarische mogelijkheid. Geef dit aan bij de dieetwensen tijdens het bestellen. De High Tea is te bestellen voor €19,50 per persoon. Onze High Tea is al vanaf één persoon te bestellen zodat je de lekkernijen ook een ander cadeau kan doen! Benieuwd waar de High Tea precies uit bestaat?

Bekijk hier de invulling

Spareribs

Om je vingers bij af te likken! Onze spareribs zijn huisgemarineerd, worden gegrild in onze speciale Kopa houtskooloven en worden geserveerd met coleslaw en Dirty Fries, oftewel friet met gesmolten cheddar, bacon, chili mayonaise, rode ui en peterselie. Kies een hele rib in één van de volgende smaken: Jack & Coke original, Sweet Honey of Hot & Spicy. De spareribs zijn te bestellen voor €23,50 per persoon.

Mixed spareribs

Voor als je niet kunt kiezen, ga dan voor de mixed spareribs. Hierbij krijg je drie halve ribben in de drie verschillende smaken: Jack & Coke original, Sweet Honey of Hot & Spicy. De mixed spareribs zijn huisgemarineerd, worden gegrild in onze speciale Kopa houtskooloven en worden geserveerd met coleslaw en Dirty Fries, oftewel friet met gesmolten cheddar, bacon, chili mayonaise, rode ui en peterselie. De mixed spareribs zijn te bestellen voor €27,00 per persoon.

Short ribs

Ga je liever voor rundvlees? Kies dan voor een thin cut rib van het Black Angus rund met chimichurry, oftewel de short ribs. De twee short ribs zijn huisgemarineerd, worden gegrild in onze speciale Kopa houtskooloven en worden geserveerd met coleslaw en Dirty Fries, oftewel friet met gesmolten cheddar, bacon, chili mayonaise, rode ui en peterselie. De short ribs zijn te bestellen voor €23,50 per persoon.

Cheesecake

Watertandend kijken we ernaar uit en we laten er vaak nog speciaal een plekje voor vrij, het dessert. Wat dacht je van dé klassieker uit de States? Geniet van onze bekende New York Style cheesecake met fruit. De cheesecake is te bestellen voor €6,00 per persoon.

 

Hoe kan ik bestellen?

Geef je bestelling voor onze Drive-in & Pick-up door via onderstaand formulier. Wil je ervan verzekerd zijn dat je nog voor dezelfde dag kunt bestellen? Vul dan jouw bestelling voor 20:00 uur op onderstaand formulier in.

Na de bestelling, ontvang je per e-mail een bevestiging van je reservering en zorgen wij dat je bestelling op de gewenste datum en tijd voor je klaar staat bij onze boarding steward bij ingang 1. Bij onduidelijkheden met betrekking tot de bestelling, wordt er contact met je opgenomen. De betaling dient ter plekke te worden voldaan met pin. Tot slot neem je contactloos je bestelling mee en geniet je elders van de lekkerste gerechten.

Let op: 
Speciale dieetwensen kunnen op voorhand ook doorgegeven worden bij de bestelling.
Wanneer u verschillende gerechten wilt bestellen, dan moet u meerdere bestellingen plaatsen. 

Openingstijden

De bestellingen zijn 7 dagen per week af te halen bij de Drive-in & Pick-up van het ss Rotterdam. Neem voor het afhalen de opgegeven datum en tijd in acht zoals je die hebt aangegeven tijdens de bestelling.

High Tea af te halen tussen 10:00 en 15:00 uur

Spareribs en cheesecake af te halen tussen 12:00 en 21:00 uur

 

Levering

De High Tea wordt op een mooie schaal geleverd. De koude items zijn gelijk klaar om te eten, maar om de kwaliteit te waarborgen van de warme items, worden deze apart verpakt en koud meegeleverd. Bij de bestelling zit de exacte gebruiksaanwijzing hoe de items verwarmd kunnen worden. De wijnen worden gekoeld geleverd.

Tasting new memories

Proef verschillende lekkernijen