Take away
High Tea

Geniet nu ook thuis van verschillende lekkernijen van het ss Rotterdam

Take Away High Tea

De meest bijzondere plek waar je normaal gesproken kunt genieten van een heerlijke High Tea is toch echt wel het ss Rotterdam. Wegens groot succes kun je thuis ook blijven genieten van de verschillende lekkernijen van de High Tea. Haal dus het ss Rotterdam in huis met onze speciale Take Away en een unieke beleving is gegarandeerd!

High Tea | €19,50

Zoete trek of hartige behoefte? Met een High Tea van het ss Rotterdam zorgen wij voor veel thee, sandwiches, scones, hartige hapjes en andere lekkernijen. Uiteraard is er ook een vegetarische mogelijkheid. Geef dit aan bij de dieetwensen tijdens het bestellen. Benieuwd waar de High Tea precies uit bestaat?

Optioneel bij te bestellen: Fles Prosecco voor €15,00 per fles

Bekijk de invulling

Hoe kan ik bestellen?

Geef je bestelling voor onze Take Away door via onderstaand formulier.

De High Tea kan tot op de dag zelf besteld worden tot 15:00 uur.

Na de bestelling, ontvang je per e-mail een bevestiging van je reservering en zorgen wij dat je bestelling op de gewenste datum en tijd voor je klaar staat bij onze boarding steward bij ingang 1. Bij onduidelijkheden met betrekking tot de bestelling, wordt er contact met je opgenomen. De betaling dient ter plekke te worden voldaan met pin. Tot slot neem je contactloos je bestelling mee en geniet je elders van de lekkerste gerechten.

We gebruiken je gegevens alleen om contact met je op te nemen over je bestelling.

Openingstijden

De bestellingen zijn 7 dagen per week af te halen bij de Take Away van het ss Rotterdam bij hoofdingang 1. Neem voor het afhalen de opgegeven datum en tijd in acht zoals je die hebt aangegeven tijdens de bestelling.

De High Tea is af te halen tussen 12:00 en 16:00 uur

Levering

De gerechten worden op een mooie disposable schaal in een doos geleverd. De koude items bij de High Tea zijn gelijk klaar om te eten, maar om de kwaliteit te waarborgen van de warme items, worden deze apart verpakt en koud meegeleverd. Bij de bestelling zit de exacte gebruiksaanwijzing hoe de items verwarmd kunnen worden. De High Tea is 2 dagen houdbaar in de koelkast. De wijnen worden gekoeld geleverd.

Tasting new memories

Proef verschillende lekkernijen