Cruisen op de kade bij het ss Rotterdam

Unieke Drive Thru

Boek een kamer op het ss Rotterdam

,

Op vrijdag 27 november opent het ss Rotterdam haar eigen Drive Thru: Cruisen op de kade! De Drive Thru is een ware corona-proof experience. Tijdens het wachten op je bestelde gerechten, rijd je met de auto door de experience langs verschillende containers op de kade. Deze containers vertellen meer over La Grande Dame, haar historie en de hoogtepunten die je meemaakte als je op een van de wereldcruises mee ging met het ss Rotterdam.

Corona-proof experience voor het hele gezin
Sinds 27 november hebben wij op de kade van het ss Rotterdam een eigen Drive Thru voor een aantal weken. Geniet dagelijks van 16:00 tot 20:00 uur van heerlijke gerechten rechtstreeks vanaf onze Big Green Egg of een van de Smokers. Tijdens het wachten op je bestelling begint de cruise Drive Thru. Een ware beleving voor diegene die opzoek zijn naar een leuk (familie-) uitje tijdens de sluitingsperiode van alle horecagelegenheden. Zo combineren wij het leuke met het aangename!

Ervaar het cruisegevoel vanuit de auto
Aangekomen bij onze Drive Thru bestel  je één van onze gerechten bij de kapitein. Gemakkelijk samengesteld in een menu zodat je tijdens het eten aan niets kan ontbreken. Na het plaatsen van de bestelling kan deze bijzondere Corona-proof experience gaan beginnen! Blijf in de auto zitten en volg de aanwijzingen van ons personeel op.

Graag nemen we je mee langs een aantal van de hoogtepunten die je tijdens een wereldcruise aan boord van het ss Rotterdam kon verwachten. Meer verklappen wij op dit moment nog niet, want we willen jou graag nog kunnen verrassen. In totaal zijn er zes containers die je dit authentieke verhaal vertellen over de overtochten naar New York.

Openingstijden:
Het is niet nodig om een plek te reserveren. Kom tijdens de openingstijden langs en bestel een heerlijk gerecht. 

Sinds zondag 2 mei 2021 is onze Drive Thru Experience gesloten.

Ons terras is geopend

Het ss Rotterdam beschikt over een eigen terras; het grootste en mooiste van Rotterdam. Hier is het heerlijk toeven en genieten; kijkend naar de skyline van Rotterdam. We mogen jullie weer ontvangen op ons Lido Terras. Hieronder benoemen we beknopt wat op dit moment de geldende maatregelen zijn betreft het COVID-19 virus. Het Lido Terras is een terras zonder terrasverwarming.

Lees hier meer over het terras

Boek een kamer op het ss Rotterdam

,