Genieten van jazzmuziek

Dutch Swing College Band

Calling all dancers

Dutch Swing College Band

Op zondag 22 januari 2023 geeft de Dutch Swing College Band om 16:00 uur weer een concert in de Queen’s Lounge aan boord van het ss Rotterdam.
Jazzliefhebbers kunnen die dag in een sfeervolle omgeving heerlijk dansen op de swingende muziek van de Dutch Swing College Band.

Over Dutch Swing College Band

Tijdens de Tweede Wereldoorlog was jazzmuziek verboden in Nederland. Toch waren er een aantal jongeren die deze muziek wilden behouden. Ze oefenden en speelden in het geheim en waren vastbesloten om na de oorlog een school op te richten voor jazzmuziek: het Swing College. Op de dag van de bevrijding in 1945 had het Orchestra of the Dutch Swing College haar eerste optreden. Er werden lezingen gegeven, jazz bijeenkomsten georganiseerd en muzieklessen gegeven door leden van de band. De naam werd daarom al snel veranderd in de Dutch Swing College Band. In 1960 werd de Dutch Swing College Band een beroepsorkest, zij wonnen vele prijzen en spelen tot op heden wereldwijd met succes.

Ticketverkoop

De kaarten voor dit concert kosten €30,75,- per stuk. Via de Nationale Theaterkassa kunt u nu de tickets in de voorverkoop kopen.

Koop tickets

Genieten van een lunch of diner?

Wilt u voor of na het concert genieten van een heerlijke lunch of diner aan boord in ons grillrestaurant Lido Grill? Reserveren is wenselijk. Klik hier om naar Lido Grill te gaan en om te reserveren.