Wat ga jij vandaag doen?

Eropuit in Rotterdam

In de dynamische stad Rotterdam is altijd wel iets te doen. Het voorjaar staat weer voor de deur en dat betekent dat de meeste mensen er weer lekker op uit willen. Vaak blijft de vraag: wat gaan we doen vandaag.

Graag willen wij helpen bij het uitzoeken van een leuke activiteit. Om deze reden geven wij twee tips voor een dagje uit in Rotterdam:

Geheime Tuin Wintereditie – 1 t/m 3 maart 2019

Een nog onbekende locatie wordt omgetoverd tot een bijzonder tuinfeest. Het beloofd een spetterend programma vol muziek, theater, workshops, exposities en veel meer te worden. De dag voor aanvang wordt de locatie bekend gemaakt. De prijzen voor woekeraars en laat bloeiers variëren voor dit evenement tussen €10,- en €25,-. Koop je tickets via de Geheime Tuin.

Museumnacht 010 – 2 maart 2019

Meer dan 35 kunst- en cultuurinstellingen zetten op 2 maart van 20:00 – 01:00 uur haar deuren open om te laten zien wat Rotterdam te bieden heeft op het gebied van kunst en cultuur. Gedurende de Museumnacht is er een programma opgesteld waarbij je kunt genieten van performances, rondleidingen en inspirerende activiteiten. Koop je tickets via de website van Museumnacht.