Cursus Plat Rotterdams | 25-07

Op elke derde zaterdag van de maand vindt de cursus Plat Rotterdams weer plaats aan boord. In Nederland zijn er vele verschillende accenten. Altijd al op z’n Rotterdams willen leren praten? Tussen 16:00 en 17:30 uur leer je het Rotterdamse accent te beheersen en gebruiken.

Op deze dag kun je in anderhalf uur leren praten in het plat Rotterdams. De cursus Plat Rotterdams wordt gegeven door ras Rotterdammert Roel Pot, bekend van zijn rol als conducteur in verschillende NS reclames.

Over ras Rotterdammert Roel Pot

In zijn eigen woorden: “Eigenlijk ken het niet, ff snel Rotterdams leren spreken. Daarvoor mot je hier wonen. En je mot geen kapsones hebben in Rotterdam en je bent nergens voor; altijd tegen. Ik ken je wel leren verstaanbaar te maken in onze stad. Zodat ze je niet gelijk op je muil pompen als ie hier wat vraagt. Dus bij een bakkie pleur, glasie fris of een biertje leert ik je verbaal te survivalen in Rotturdam.”

Door middel van een interactief programma leer je snel je eigen accent af en kun je als Rotterdammert door het leven!

Tickets en reserveren

Deelname aan de cursus kost €7,95 p.p. Neem voor meer informatie en om te reserveren contact op met onze afdeling Reserveringen via 010 – 297 30 97 of via reserveringen@ssrotterdam.nl